İçinde yok yok! İşte Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yeni yatı!

İçinde yok yok! İşte Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yeni yatı!

Televizyon kanalı ve futbol kulübü patronu olan Acun Ilıcalı iş hayatı kadar özel hayatıyla da gündemde! Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yeni yatı sosyal medyada gündem oldu! İşte Acun Ilıcalı’nın yüzen sarayının detayları…

ACUN LÜKS ZEVLERİ İLE GÜNDEMDE

Acun Ilıcalı'nın yeni aldığı 20 milyon dolar değerindeki yeni yatı sosyal medyanın gündemine oturdu. 371.768.000,00 TL değerindeki ultra lüks yatın içinde yok yok!

Youtube'da yayınlanan bir video Acun Ilıcalı’nın, lüks zevkini gözler önüne serdi. Muhabir olarak başladığı kariyerini, kanal sahibi ve İngiliz takımı Hull City'nin sahibi olarak ilerleten Acun Ilıcalı son olarak 20 milyon dolar değerindeki yatıyla gündeme geldi.

İŞTE 20 MİLYON DEĞERİNDEKİ YATIN DETAYLARI

47.2 metre uzunluğundaki yatın adı ‘Balmy' ve 6 kompartmana sahip.
Piyasa Değeri 20.000.000 dolar olan yatın TL değeri, 371.768.000,00!
Bir master süit ve dört ilave kabin arasında on kişiye kadar kalınabilir. Süper lüks yatın mürettebat odaları ise sekiz personel kapasiteli.

Yat, güvertede bir oturma ve güneşlenme alanı da dahil olmak üzere geniş güverte alanlarına sahip.

Süper yat güneşlenme güvertesi, spa havuzu ve arka kıç şezlonglar için bir alan, korunaklı kokpit, muhteşem deniz manzarası için kıç tarafına bakan bir oturma alanı içerir.

TELEVİZYONUN DAHİ ÇOCUĞU OLARAK BİLİNİYOR

Futbol takımı sahibi ve medya patronu olan, 'Televizyonun dahi çocuğu' olarak anılan Acun Ilıcalı,Muhabir olarak başladığı kariyerini, kanal sahibi ve İngiliz takımı Hull City'nin sahibi olarak ilerleten Acun Ilıcalı, lüks zevkleriyle de sık sık gündeme geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN