Günün en eğlenceli testi: Ayakkabını seç ne kadar çekici olduğunu öğren...

Günün en eğlenceli testi: Ayakkabını seç ne kadar çekici olduğunu öğren...

Her kadın kendine göre güzel ve çekicidir. Stil çok şeye karar verir, çünkü sizin hakkınızda bir izlenim yaratan imajınızı oluşturur. Bir kadın için dış verilerin en önemli şey olmadığı, iç bileşeninin de önemli olduğu açıktır, ancak birçok kadın için güzel olma arzusu diğer birçok şeyi aşar.

İNSANLAR ÜZERİNDE NASIL BİR ETKİNİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Kendi çekiciliğiniz ve karizmanız var mı? Mükemmel bir görüntünüz var mı yoksa bu şeyler için çok endişelenmiyor musunuz?

Ne kadar çekici olduğunuzu öğrenmek için bu testi yapın! Giymeyi seveceğiniz bir çift ayakkabı seçin. Hangisini en fazla beğeniyorsun? Ve önemli bir noktaya dikkat edin, günlük hayatta hiç topuklu ayakkabı giymeseniz bile, ancak testte bunu beğendiyseniz, o zaman kendinizi durdurmamalısınız. Bu seçim sizin için bilinçaltınız tarafından yapıldı, buna karşı koymayın. Beğendiğiniz ayakkabıyı seçin!

AYAKKABI 1: YÜZÜN VE RUHUN ÇOK GÜZEL

Seçiminiz romantik ve sofistike olduğunuzu gösteriyor. Güzel bir yüzün ve ruhun var. Zengin bir iç dünyaya sahip olduğunuz için pozitif insanları kendinize çekersiniz. Onlarla boş zamanlarınızda harika zaman geçirirsiniz, sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşacağınız biri vardır.
Peri gibi güzelsin. Karşı cinsi cezbeden nazik, hassas ve nazik bir kız. Ve bu size fazla bir işe mal olmaz, çünkü bu niteliklere doğuştan sahipsiniz.

ayakkabi-testi.jpg

AYAKKABI 2: ANLAŞILMASI ZOR BİRİSİNİZ

Doğuştan gelen bir stil anlayışınız var. Ne giyeceğinizi ve ne zaman duruma uygun görüneceğinizi biliyorsunuz. Özel, anlaşılması zor bir benzersizliğiniz var, sizin gibi birkaç tane var. Sokakta yürürken başkalarının gözlerini çekersiniz.

Güzelliğini kıskanan insanlar var. Her şey zaten herkes için açık olmasına rağmen, bunu size asla itiraf etmeyecek yakın arkadaşlarınız arasında bile olabilirler. Sen yandan bakılabilecek güzel ve şık bir kadınsın.

AYAKKABI 3: İNSANLAR ÜZERİNDEKİ ETKİNİZİ SEVİYORSUNUZ

Güzelliğiniz dikkat çekiyor ve insanlar üzerindeki etkinizi seviyorsunuz. Sen parlak ve eşsizsin. Güzel şeylere olan sevginiz bariz ve bu konuda utangaç değilsiniz çünkü siz busunuz. Lüks ve pahalı şeyler için yaratılmış gibisin.

Belki de şimdi hala tüm arzularınızı gerçekleştirmenize izin verecek finansal durumunuza sahip değilsiniz, ama zaten güzelsiniz. Her şeyin bir zamanı vardır, unutmayın. Sen gerçek bir pırlantasın ki kir bile donuk ve dikkat çekici olamaz.

AYAKKABI 4: ÖNE ÇIKMAYI SEVİYORSUNUZ

Genel gri kitle arasında öne çıkmayı seven özel bir kadınsınız. Karanlığı aydınlatan ışık sensin. Sen en katı kalpleri bile fetheden bir güzelliksin.

Şehvetli özelliklere sahip şık ve büyüleyici bir insansın. Resminize nasıl durgun bir gizem ve cesur bir baştan çıkarıcılık vereceğinizi biliyorsunuz. Harika bir mizah anlayışınız var, bu da sizin lehinize başka bir artı. Süpersin!

AYAKKABI 5: TATLI OLDUĞUNUZ KADAR ASİSİN

Tatlı, çekici, eğlenceli ve özünde biraz asi. Sen sadece Tanrı'nın olağanüstü bir yaratığısın. Birbiriyle çelişen pek çok kişilik özelliğiniz var ama genel olarak bunlar harika bir şey yaratıyor. Kesinlikle sıkılmayacaksınız.

Olduğun kadar çekici olmak senin için hiç de zor değil. Sevimli ayak parmaklarından saçlarının uçlarına kadar seninle ilgili her şey çok güzel. Senin gibi insanlar için daha önce adamlar savaştı ve öldü. Değerinizi bilin ama çok kibirli olmayın. Böylece kendinizi kaybetmezsiniz.

AYAKKABI 6: BAKIŞLARINLA FETHETMEYE ALIŞIKSIN

Rafine, inatçı, sevgi dolu ve güçlü bir kadın. Bir bakışta erkekleri fethetmeye alışkınsın. Gerçek yeteneğin olduğu yer burası.

Zamanla, kadınlar evlenip bir aile kurduktan sonra, erkekleri çıldırtan doğuştan gelen sihirlerini unutmaya meyillidirler. Ev hayatı genellikle hafıza kaybı getirir ve kadınların cazibesi uykuya dalar. Ama sen ne inanılmaz güzel bir kadınsın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN