Bu resimde basit bir hata var ve kimse bulamıyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki hatayı farkedebiliyor

Bu resimde basit bir hata var ve kimse bulamıyor! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki hatayı farkedebiliyor

Optik yanılsama testleri son günlerde oldukça popüler uygulamalar haline geldi. Bu kez karşınıza oldukça eğlenceli bir yanılmasa ile çıkıyoruz. Bu resimde oldukça basit bir hata var ve sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler 5 saniye gibi kısa bir süre içinde resimdeki hatayı bulabiliyor.

Eğlenceli sınavlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, analitik yönünüzü kullanmanızı ve beyninizin farklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu tür beyin testleri, basit bir bulmacayı eğlenceli bir görev ekleyerek daha ilginç hale getirir. Çözüme ulaşmak için kutunun dışında düşünmeli ve sorunu biraz farklı analiz etmelisiniz. Kedisini seven kız resminin içindeki hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-012.jpg

RESİMDEKİ HATAYI 5 SANİYEDE BULUN

Yukarıdaki resimde, bir kızın yaşadığı yerdeki halının üzerinde oturduğu resmin içine gizlenmiş hatayı bulmanız gerekiyor. Kız gülümseyerek kedisini okşuyor ve kedi de mutlu görünüyor. Ancak resimdeki hatayı tespit edebildiniz mi? Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

GİZLİ HATAYI GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, bir kızın evinin oturma odasında kedisini okşadığı Resimdeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. İlk başta, düşündüğünüzden daha ince bir ayrıntı olduğu için hatayı hemen fark edemeyebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra resimdeki hatayı tanımlayabilirsiniz.

İpucu: Hata, kızın kedisinde bir yerlerde gizli.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu resimdeki hata, kedinin bir yerine iki kuyruğunun olmasıdır. Bu zeka oyunu biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür akıl bilmeceleri matematik becerisi gerektirmez, basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

2-006.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN