Bu resimde kaç hayvan var? Tüm hayvanları bulanların zekası Einstein ile yarışıyor!

Bu resimde kaç hayvan var? Tüm hayvanları bulanların zekası Einstein ile yarışıyor!

Yine bir viral resimli bulmaca ile karşınızdayız. Bu sefer sizden istediğimiz resimde kaç hayvan olduğunu bulmanız olacak. Kolay gibi görünüyor olabilir, ama hayvanların sayısını duyunca öyle düşünmeyebilirsiniz. Meydan okumayı kabul ediyor musunuz?

Zeka bulmacaları, özellikle de resimli bulmacalar, görsel zekanızı ve dikkatinizi ölçer. Algı eşiğinizin güçlenmesine yardımcı olan bu görsel bulmacalarla hem zekanızı pekiştirir, hem de yaşlanmanın zihindeki etkilerini azaltırsınız.

Resimli bulmacalarımızda bugün oldukça ilginç bir örnek var. Bu siyah beyaz resimde gizli olan hayvanları bulmak başta kolay görünüyor. Ancak saymaya başlayınca git gide zorlaşıyor. Çünkü bu resimde 5-6 tane değil 16 adet hayvan gizli. Her ne kadar 16'sını birden bulmak uzman seviyesinde olsa da, en az 13 tanesini bulmanız gerekiyor. Öyleyse saymaya başlayın, kaç adet hayvan var? Merak etmeyin size sonuçları görsel olarak da açıklayacağız. Bu yüzden fazla aşağı kaydırmayın çünkü orada hayvanları gösteren görselle karşılaşacaksınız. O halde oyun başlasın! Hazırsanız bir dakika içinde kaç hayvan bulabileceğinizi sayın...

İşte hayvanların gizli olduğu o resim:

kac-hayvan-var.jpg

Kaç hayvan bulabildiniz? Bulmadıklarınızı merak ediyor musunuz? Öyleyse sizi aşağı alalım ve sonuçlara bakalım...

Dikkat edin, bu son şansınız. Daha sonra "Kolaymış, neden görmedim?" demeyin...

Sonuçları görmek istediğinizden eminseniz aşağı kaydırmaya devam edin.

5...

4...

3...

2...

1...

İşte resimde gizli olan hayvanlar:

resimde-kac-hayvan-var-cevabi.jpg

Nasıl? Kolay mıydı? Kaç hayvan bulabildiniz? 16 hayvanı birden bulduysanız mutlaka yorumlarda bize yazın. Bu zeka bulmacasını beğendiyseniz arkadaşlarınıza ve ailenize göndermeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN