Bu resme iyi bakın! Eğer hareket ediyorsa hemen gözlerinizi yumun... İşte en doğru optik illüzyon testi

Bu resme iyi bakın! Eğer hareket ediyorsa hemen gözlerinizi yumun... İşte en doğru optik illüzyon testi

Sadece bir resme bakarak yorgun olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Bu resme iyi bakın ve eğer hareket ettiğini görüyorsanız hemen gözlerinizi kapatın. İşte en doğru optik illüzyon testi…

Bazı optik illüzyon testleriyle yorgunluğumuzu, görme probleminizin olup olmadığını ölçebilir ve buna göre önlem alabiliriz. Bu testte yorgunluğumuzu ölçmek için kullanabileceğimiz yalnızca birkaç saniye içerisinde sonuca ulaşabileceğimiz bir test olarak karşımıza çıkıyor. Bu resme çok dikkatli bakın ve hareket edip etmediğini karar verin…

RESME DİKKATLİCE BAKIN

yeni-proje-2-006.jpg

Eğer yukarıda baktığınız resim hareket ediyorsa bu ciddi anlamda yorgun olduğunuzun bir göstergesidir. Dolayısıyla bir süre gözlerinizi kapatarak dinlenmenizde fayda var. Aksi takdirde bu yorgunluk hem bünyenize hem de gözlerinize zarar verebilir.

OPTİK İLLÜZYON TESTİ NEDİR?

Optik illüzyon testleri, aslında gözlem algısını zorlarken bir yandan da gözlem becerilerini test eden bir zeka testi çeşididir. Bu testlerin farklı türevleri varken biri de aynı yukarıda olduğu gibi yorgunluk ölçen testtir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN