Bu Saç Kesimleri Sizi Çok Genç Gösterecek! Kadınlar İçin Genç Gösteren Saç Kesimi Modelleri

Bu Saç Kesimleri Sizi Çok Genç Gösterecek! Kadınlar İçin Genç Gösteren Saç Kesimi Modelleri

Saçlarınız yaşınızı gizlesin ve güzelliğinizi çok daha ön plana çıkarsın ister misiniz? Ozaman sizin için hazırladığımız saç kesimi modelleri ile olduğunzudan daha genç görüneceksiniz. Estetik dokunuşlar, fit bir vücut ve giyim tarzları yaşımızı gizleyebilir fakat bunların yanı sıra saçlarımızında yaşımızı gizlediğini biliyor musunuz ? İşte sizleri daha genç gösterecek saç kesim modelleri.

Bu yılın en trend saç kesim modelleri ile yaşınızı genç gösterebilirsiniz. Kadınlar hiçbir zaman yaşından daha büyük görünmek istemez. Doğru saç kesim modeli ve rengi ile güzel sonuçlar almak için sizler için hazırladığımız genç gösteren saç modellerini paylaşıyoruz. Saçlarınızda yaptığınız ufak değişiklikler bile farklı görünmenize yardımcı olacaktır. Saç renginize ve modeline karar verirken size uygun olanı seçmeniz gerekir.


KAHKÜL KESİM SAÇ MODELİ

Kadınların kestirmekten biraz çekindiği fakat uygulandığında orta güzel sonuçlar doğuracak olan Kahkül modeli size doğal ve havalı bir güzellik katacak. Kahkül saç kesim modeli sayesinde yüz hatlarınız ve yüz çizgilerinizi kamufle ederek çok daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

kahkul.jpg

KATLI KESİM VE HACİMLİ SAÇLAR

Saçlarınıza katlı kesim modeli uygularsanız çok daha hacimli ve havalı görünecektir. Katlı kesim modeli hacimli göstereceğinden dolayı yüzünüzde ki kusurları örterek çevrenizde ki tüm dikkatleri üzerine çekecek ve sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir.

katli-kesim.jpg

LOB MODEL OLARAK KISA VE KATLI KESİM

Lob model olarak kısa ve katlı kesim modeli saçlar genellikle ünlüler tarafından çok tercih edilmekte. Sebebi ise kısa saçların sizi çok daha genç göstermesidir. Lob modeli ile kendinizi ayrı bir hava katıp yüz şeklinizi belirgin ve çekici bir hale getirebilirsiniz. Uzun saçların bakımından sıkılanlar ve genç görünmek isteyenler arasında en çok tercih edilen saç kesim modeli.

lob-kesim.jpg

SAÇ RENGİNİZİ DEĞİŞTİREREK GENÇLİĞİNİZE GENÇLİK KATIN!

Saç renginizde en az saç kesim modeliniz kadar çok önemli dış görünümü fazlasıyla etki eden saç renginizi seçerken dikkatli olmalısınız. Eğer beyaz tenliyseniz koyu ve doğal renkleri tercih edebilirsiniz sarı, açık kumral gibi renk tonları sizi donuk göstercektir. Buğday tenliyseniz küllü sarı tonlarını uygulayabilirsiniz. Kızıl mor gibi renkler yüzünüzde bulunun kusurları belirginleştirir ve sizi daha yaşlı gösterebilir. kumral, kahve, kestane gibi tonalr sizi her zaman olduğunuzdan çok daha genç gösterecektir.

sac-rengi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN