Bu sözler kavgada söylenmez! 62 gün önce evlendiği eşi için çok ağır konuştu

Bu sözler kavgada söylenmez! 62 gün önce evlendiği eşi için çok ağır konuştu

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli düğünle dünyaevine giren Merve Boluğur- Mert Aydın çifti, 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde 5 dakikada görülen duruşma ile tek celsede boşanmıştı. Mert Aydın, dün akşam katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlarken eski eşine sert sözlerle yüklendi.

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da yaptığı paylaşımla Mert Aydın'dan boşanacağını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Sadece 53 gün süren evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanmış, çift resmi olarak boşanmıştı. Mert Aydın, dün akşam katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlarken eski eşine sert sözlerle yüklendi.

Boşanma davasına babasıyla beraber katılan Boluğur, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmış ve sadece 53 gün süren evlilikte boşanmaya neden olan olaylarla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş, çiftin düğününü ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıymıştı. Gösterişli bir şekilde gerçekleşen düğün, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olurken Merve Boluğur'un gelinliği göz kamaştırmıştı.

merve-sondan-once.jpg

"TAPULU KOCAM"

Mert Aydın'la evlendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşine duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, 'Kocam', 'İyi ki kocam' ve 'tapulu kocam' gibi paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

Bu paylaşımlardan kısa süre sonra Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise kafa karıştırmıştı. Boluğur'un yüzüğünü çıkarması dikkatlerden kaçmazken Çiftin boşanacağı iddia edilmiş ve Merve Boluğur, 'ayrılık' iddialarını doğrulamıştı.

3539262_1ccebf25931a764e9d7b9d6f0342576d_640x640

"OLMADI TEŞEKKÜRLER"

Eşinden boşanacağını açıklayan Merve Boluğur, "Olmadı teşekkürler.. Hayat bu.. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" demişti.

Resim

"DELİKANLIYIMDIR"

Boşanma kararı aldıktan sonra takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bir takipçisinin kendisine sorduğu "Senin gibi hatunu elinden kaçıran adama ne denir?" soruya "Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır." şeklinde yanıt verdi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı Mert Aydın'a gönderme olarak yorumlandı.

Merve Boluğurun takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

SOYADI HAMLESİ

Boşanacağını duyuran Boluğur, ilk olarak eşi Mert Aydın ile çekilen bütün fotoğraflarını kaldırdı. Sonrasında da düğününe saatler kala sosyal medya hesabına eklediği 'Aydın' soyadını sildi.

Mutlulukları yaklaşık 2 ay süren Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile resmen boşandı. Adliye çıkışı babası ile görüntülenen Boluğur, "Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi" diyerek soruları yanıtsız bırakırken Mert Aydın ise kısa bir açıklama yaparken "Olmadı. Yürütemedik Merve'ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Merve Boluğur-Mert Aydın evliliği neden bitti? İşte boşanmanın perde arkası - 2

"GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK"

Dün akşam bir etkinliğe katılan Mert Aydın, eski eşine sert sözlerle yüklendi.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Boluğur ile evliliği sadece 53 gün süren Mert Aydın, bir davetin açılışında DJ'lik yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım" dedi.

Mert Aydın, daha sonrasında ise eski eşine sert sözlerle yüklenerek "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Aydın'ın bu sözleri sonrasında Merve Boluğur'un Aydın'a vereceği yanıt merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN