Bu Yöntem Dudaklarda Botoks Etkisi Yaratıyor! İşte 1 Haftada Çekici Ve Dolgun Dudaklara Kavuşturan 4 Yöntem

Bu Yöntem Dudaklarda Botoks Etkisi Yaratıyor! İşte 1 Haftada Çekici Ve Dolgun Dudaklara Kavuşturan 4 Yöntem

Dolgun dudaklara sahip olmak için artık çok paralar harcamanıza gerek yok. Evde uygulayacağınız 6 yöntem ile doğal bir şekilde dolgun ve çekici dudaklara sahip olabilirsiniz. İşte dudaklarınızda botoks etkisi yaratacak 4 doğal yöntem

Kimisi ince dudak severken kimileri ise dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak ister. Bunun içinde güzellik salonlarına çok paralar harcar. Genelde kısa ömürlü olan dudak botoksları en fazla 1 yıl kullanılabiliyor. Eğer param cebimde kalsın ama doğal yollarla dudaklarıma botoks etkisi yaratmak istiyorum diyorsanız vereceğimiz 4 altın değerinde öneriyi deneyebilirsiniz.

dudak.jpg

DUDAKLARINIZDA KAN DOLAŞIMINI SAĞLAYIN

Dudaklar için en önemli uygulamalardan biri masajdır. Dudaklardaki kan dolaşımını sağlamaya yarayan ufak parmak masajlarıyla dudaklarınız daha dolgun gözükebilir. Dudak nemlendirici sürerek başlayacağınız dudak masajını düzenli olarak uyguladığınızda kısa sürede dudaklarınızdaki farkı göreceksiniz. Nemlendirici sürdükten sonra bir elinizle dudaklarınızı kapatarak hareket ettirin. Bunu sürekli 5 part şeklinde deneyin.

DUDAK NEMLENDİRME İÇİN BUHAR YÖNTEMİ

Diğer bir işlem ise buhar yöntemi. Buharın cilt için faydalarını bilmeyen yoktur. Vücudun nem dengesini sağlamaya yarayan buhar yöntemini dudaklarınız içinde kullanabilirsiniz. Öncelikle kaynar suyun içerisine bir kaç damla limon suyu dökün. Ve dudaklarınızı bardağa yaklaştırıp nemlenmesine yardımcısı olun. Bu yöntemi de günde düzenli olarak kullanın.

dolgun-001.jpg

NANE İLE DİRİ DUDAKLARA SAHİP OLUN

En keskin yağlardan olan nane yağıda dudak dolgunlaştırma için büyük bir öneme sahip. Dudaklarınızda yanma hissi yaratan nane sayesinde dolgunluk seviyeniz artacak. Dudağınıza sürdükten sonra 10 dakika boyunca bekletip soğuk su ile yıkayın. Böylelikle dudaklarınız daha diri görünecektir.

E VİTAMİNİ İLE SAĞLIKLI DUDAKLARA KAVUŞABİLİRSİNİZ

E vitamini sadece dudak değil yüz lekeleri içinde birebir çözümdür. Eczanelerde kolayca temin edebileceğiniz e vitamini serumları ile dudaklarınız daha sıkı ve dolgun görünecektir. Bunun için e vitamini zeytin yağı ile karıştırarak dudaklarınıza sürün. Bunu gün içinde kullanabilirsiniz. Bu yöntemi hafta sadece 2 defa uygulayın. Ve 20 dakika süreler ile yapın. Ve her zaman soğuk su kullanın. Sabah yüzünüzü yıkarken de mutlaka soğuk su ile yıkayın. Çünkü soğuk su kan dolaşımını hızlandırıp yüzü daha diri tutar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN