Bu yöntem sayesinde doğalgaz faturalarınız yarı yarıya düşecek! Hemen evinizin o bölgesini kontrol edin... Kış ayarına getirin..

Bu yöntem sayesinde doğalgaz faturalarınız yarı yarıya düşecek! Hemen evinizin o bölgesini kontrol edin... Kış ayarına getirin..

Havaların soğumasıyla beraber doğalgaz faturaları da artmaya başladı. Kombinlerini yakan vatandaşlar gelen faturalardan şikayetçi iken bu yöntem sayesinde doğalgaz faturalarınız resmen yarı yarıya düşecek! Yapmanız gereken tek şey hemen evinizin o bölgesini kontrol etmek. Kış ayarına getirerek faturadan kar edebilirsiniz.

Oldukça sıcak geçen bir yaz mevsiminden sonra havalar bir anda soğudu. Havaların aniden soğuması yanan kombileri de beraberinde getirdi. Halihazırda pahalı olan hayat şartlarına bir de doğalgaz faturalarının artması eklendi. Lakin doğalgaz faturalarından kar etmek oldukça basit. Evinizin daha sıcak olmasını istiyor ve kombileri düşük derecede yakmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

KIŞ AYARINA GETİRMEYİ UNUTMAYIN

Havalar bir anda soğurken önümüzdeki günlerde daha da soğuyacağı düşünülüyor. Dolayısıyla evlerimizi ısıtmak için kombilerin derecelerini her geçen gün yükseltiyoruz. Lakin çoğu kişinin bilmediği ya da dikkat etmediği bu yöntem ile evin sıcaklığını arttırabiliriz.

yeni-proje-1-010.jpg

Evlerin pencerelerinde “kış ayarı” denilen bir ayar var. Bu ayarın düzgün yapılmaması sonucunda dışarıdaki soğuk hava ne yazık ki pencerelerden içeriye sızıyor. Dolayısıyla evlerin içi çok daha soğuk oluyor ve ısınması zorlaşıyor.

yeni-proje-011.jpg

KIŞ AYARI NASIL AÇILIR?

Pimapen pencerenin kilit kısmında ayarı yaptığın cıvatanın üzerinde bir çentik bulunuyor. Bu çentiğin yönüne bakarak pencerenin hangi modda olduğunu görebilirsiniz. Eğer çentik sola doğru yani içeriye dönükse sıkı haldedir ve kış modundadır, eve hava girişi kısıtlanmış haldedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN