Bu zeka bulmacası herkesin beynini yaktı! Kedilerin arasında saklanan fareyi 8 saniyede kimse bulamıyor

Bu zeka bulmacası herkesin beynini yaktı! Kedilerin arasında saklanan fareyi 8 saniyede kimse bulamıyor

Bu optik illüzyonda, kedilerin arasında saklanan bir farenin olduğu iddia ediliyor. Fare nerede? Görüyor musun? Fareyi 8 saniye içinde bulmak için şahin gözlere sahip olmanız ve fareyi kaçırmamak için güçlü gözlem yeteneğinizin olması gerekir.

Bu optik illüzyonda iddialar, kara kedilerin arasında saklanan bir farenin olduğunu söylüyor. Fare nerede? Görüyor musun? Ortalama bir insanın bu optik illüzyondaki fareyi bulması yaklaşık 30 saniye sürüyor. Eğer 8 saniye içinde bulabilirseniz, güçlü gözlem gücüne sahip, şahin gözleri gibi bir görüşe sahipsiniz demektir.

Optik illüzyonlar yanıltıcı olabilir ve iyi görüşe sahip insanlar bile gizli nesneyi bulmakta zorluk yaşayabilir. Uzmanlar başkalarının gözden kaçırabileceği şeyleri görmek için gözlerinizi eğitebileceğinize inanıyor. Bu yüzden size, içinde bir fare resminin gizlendiği bu optik yanılsama testini veriyoruz. İyi şanlar!

1-016.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ FAREYİ TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyonda, pek çok kara kedinin arasında gizlenmiş bir fare var. Bulabildin mi?

Fareyi bulmak için görüntüye yakından bakın ve yersiz görünen küçük ayrıntıları bulmaya çalışın. Tuhaf görünen bir şey bulduğunuzda, onu yakınlaştırın ve fareyi tanımlayıp tanımlayamayacağınıza bakın.

GİZLİ FAREYİ GÖRDÜN MÜ?

Fareyi bulmakta sorun yaşıyorsanız endişelenmeyin. Bu zor bir şey! Ancak biraz sabır ve konsantrasyonla onu bulabilmelisiniz. Resmi dikkatlice inceleyin. 8 saniyeden uzun sürerse endişelenmeyin, yalnız değilsiniz. 1000 kişiden 1'i ancak belirlenen süre içerisinde fareyi fark edebildi. Zamanınız biterse, aşağıda verilen cevabı her zaman kontrol edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Saklanan fareyi 8 saniye içinde tespit edebilseydiniz tebrikler. Ancak yine de fareyi arıyorsanız cevabını aşağıda verdik.

2-010.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN