Bülent Ersoy'un canlı yayında azarladığı Seren Serengil neye uğradığını şaşırdı: Suratıma aptal aptal bakma!

Bülent Ersoy'un canlı yayında azarladığı Seren Serengil neye uğradığını şaşırdı: Suratıma aptal aptal bakma!

9 Ekim'de İstanbul'da vereceği konseri sosyal medya hesabı aracılığıyla iptal ettiğini açıklayan Bülent Ersoy, paylaşımında kullandığı ifadeler nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü sanatçı bu kez Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Seren Serengil'e sert çıktı.

'Diva' lakaplı sanatçı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekmişti. 9 Ekim'deki konserini iptal ettiğini açıklayan ünlü sanatçı, açıklamasında kullandığı ifadeler nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu. Bülent Ersoy, bu kez Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Seren Serengil'e sert çıkışıyla dikkatleri çekti.

9 Ekim'de İstanbul'da vereceği konseri sosyal medya hesabı aracılığıyla iptal ettiğini açıklayan Bülent Ersoy, paylaşımında kullandığı ifadeler nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

1997'de "Maazallah", 2000'de "Alaturka" 2000, 2002'de "Canımsın" ve son olarak 2011'de "Aşktan Sabıkalı" albümleri ile dikkatleri üzerine çeken 'Diva' lakaplı Bülent Ersoy, paylaşımında Polat Yağcı ile anlaşmazlıklar yaşadığını belirterek 9 Ekim'deki konserini iptal ettiğini açıklamıştı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ŞAŞKINLIK YAŞADI

Ersoy paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetin dinleyicilerim... 9 Ekim tarihindeki sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerinde gerçekleşecek olan konserimi sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm"

Bülent Ersoy'un açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve birçok kullanıcı, ünlü sanatçının Osmanlıca kelimeler kullanmasına dikkat çekmişti.

bulo.webp

"BİLETLERİ TÜKENMEDİĞİ İÇİN KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa telefonla bağlanan ünlü sanatçı, programın sunucusu Seren Serengil'e sert çıktı.

Programda ünlü sanatçı Ajda Pekkan'a duyduğu saygıyı vurgulayan ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın Almanya'daki konserinin biletleri tükenmediği için konserlerinin iptal olduğunu söyledi.

Ersoy ayrıca "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur." şeklinde konuştu. Programın sunucusu Seren Serengile'de sert çıkan Bülent Ersoy "Seren sana söylüyorum. Suratıma aptal aptal bakma" dedi.

era.jpg

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Neye uğradığını şaşıran Serengil ise Ersoy'a "Bütün gün Bülent Hanım azarlar, İbrahim Bey azarlar" şeklinde tepki gösterdi.

bulo2.jpg

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952'de İstanbul'da doğdu. Türk sanat müziği şarkıcısı. Sanatçı "Diva" lâkabıyla bilinir.

Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir. Hocası Süheylâ Altmışdört Bülent Ersoy'un konservatuvara 2 ay devam ettiğini ve sonra bıraktığını açıkladı.

Eğitimi süresince Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstatlardan özel dersler almıştır. Konservatuvardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar'da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan özlem Aile Gazinosu'nda sahneye ilk adımını atmıştır. Sunar Konser Bürosu-Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılarak bu yarışmada birinciliği kazanmış ve 1000 lira para ödülü almıştır.

Akabinde bu gazinoda üç ay kadar assolist olarak çalışmış, 1971 yılında ilk 45'liği Lüzûm Kalmadı-Neye Yarar Gelişin, Saner Plak'tan çıktı. Sanatçı bu 45'liğinde söz ve müziği Muzaffer Özpınar'a ait "Lüzûm Kalmadı" ve "Neye Yarar Gelişin" adlı eserleri seslendirmiştir.

1974'te Maksim Gazinosu'nda sahneye çıkmıştır. Çıkardığı klasik uzun çalar "Tuti-i Mucizeyi Guyem Ne Dersem Lâf Değil" adlı plakla rekor satış elde etti. Maksim Gazinosu'nun sahibi Fahrettin Aslan, Bülent Ersoy'u assolist olarak çıkarmaya karar verdi. Ancak gerçek soy ismi Erkoç olan sanatçının soyadı Müjdat Gezen tarafından Ersoy olarak değiştirilmiştir.

ersoy.jpg

Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar'ın temsilcisi olarak başladığı sanat hayatında, akademik sanat kariyerinin de yüksek olması ve aldığı eğitiminde getirileriyle olağanüstü bir yorumcu ve büyük bir tavrın sancaktarı oldu. "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi", "Dert Çekmeye Gidiyorum" gibi her okuduğu şarkıyla grafiği sürekli yukarı tırmandı. O yıllarda TRT için birçok klasik Türk müziği şarkısı seslendirmiştir. Yetmişli yıllarda; o dönemdeki müzik piyasasında pop, arabesk ve fantezi gibi ticari şarkılar revaçta olmasına karşın bir albümünde ismini verdiği Itrî'nin "Tut-î Mucize-I Gûyem gibi eserlerden oluşan koyu klasik bir uzunçalar yaptı. Bu ilk uzunçalar çalışması müzik piyasasında satış rekoru kırdı.

Bugüne kadar otuzun üstünde albüm yayınlayan sanatçı, Türk Müzik Tarihi'nde isminden söz ettirmiştir.

Sanatçı, klasik şarkılar alanında gelmiş geçmiş en önemli yorumcular arasında yer aldı. Müzik yaşamı boyunca sayısız ödül aldı. Geniş entervalli ve yüksek volümlü sesi, Japonya'da ses laboratuvarlarında yapılan testler sonucu ‘yüzde yüz kusursuz’ bulundu ve 1997 yılında "Uluslararası Montu Merid Müzik Doktoru unvanıyla ödüllendirildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN