Bunu kimse beklemiyordu: Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den sürpriz ayrılık kararı!

Bunu kimse beklemiyordu: Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den sürpriz ayrılık kararı!

En az kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Havva Öztel, sürpriz bir ayrılık kararına imza attı.

Son dönemde dikkat çeken açıklamaları ve cesur kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ses tellerinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süre sahnelerden uzak kalarak hayranlarını üzüntü içerisinde bırakmıştı. Bu kez ünlü şarkıcının annesinden gelen ayrılık kararı herkesi şaşırttı.

En az kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken Havva Öztel, son olarak şarkıcılığa soyunmuş ve sesinin güzelliğiyle beğeni toplamıştı.

TÜRKİYE'DEN NEDEN AYRILDIĞINI İLK KEZ AÇIKLADI

Bir süredir kızlarıyla birlikte Amerika'da yaşayan Havva Öztel, sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin sorularını yanıtlarken dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Öztel, bir takipçisinin 'Amerika'ya aileniz neden yerleşti?' sorusunu da yanıtsız bırakmayarak Türkiye'den ayrılma gerekçesini ilk kez açıkladı.

Ünlü şarkıcının annesi küçük kızı Ayça'nın eğitimi için Amerika'ya yerleştiğini açıkladı.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etti! Nedenini ilk kez açıkladı!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN