Bunu kimse bilmiyordu: Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı! Duyanlar şoke oldu

Bunu kimse bilmiyordu: Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı! Duyanlar şoke oldu

Tarık Akan ve Cüneyt Arkın gibi usta isimlerle başrolde yer alan, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Gülşen Bubikoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu geçtiğimiz günlerde sonbaharı sosyal medyada güzelliğiyle karşılamıştı. Dikkat çekici paylaşımlara imza atan ünlü oyuncunun paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

Tarık Akan ve Cüneyt Arkın gibi usta isimlerle başrolde yer alan, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Gülşen Bubikoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Duyan şoke oldu! Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı... - Resim: 2

HERKESE 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü oyuncu 'Ah Nerede', 'Gırgıriye', 'Mahçup Delikanlı' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde rol alarak gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanmıştı. Ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkese 'yok artık' dedirtti.

gel2.jpg

Yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu ile 1974 yılında dünyaevine giren ve o İnanoğlu ile mutlu bir evlilik süren Gülşen Bubikoğlu 1977 yılında kızı Zeynep'i dünyaya getirerek ikinci kez anne olma sevinci yaşamıştı.

Duyan şoke oldu! Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı... - Resim: 8

DAMADI ÜNLÜ GAZETECİ ÇIKTI

Gülşen Bubikoğlu ve Türker İnanoğlu'nun evliliğinden dünyaya gelen Zeynep İnanoğlu'nun kiminle evli olduğunu duyan şaşkına döndü. Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep Bubikoğlu'nun eşi ünlü gazeteci çıktı

1973 yılında Ses Dergisi'nin açmış olduğu yarışmada, Necla Nazır'ın ardından ikinci olarak sinema ile tanışan Gülşen Bubikoğlu, Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmi ile Yeşilçam dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı.

Duyan şoke oldu! Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı... - Resim: 11

2012'DE ANNEANNE OLDU

1998'den beri ekranlarda görünmeyen Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zepnep'in ünlü gazeteci ile evli olduğu ortaya çıktı.

Gülşen Bubikoğlu- Türker İnanoğlu çiftinin kızı olan Zeynep Bubikoğlu, 2011 yılında ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir ile dünyaevine girmişti.

Duyan şoke oldu! Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı... - Resim: 10

Gülşen Bubikoğlu, kızının evliliğinin ardından 2012 yılında Ali Mavi Özdemir'in dünyaya gelmesiyle 'anneanne' olmuştu.

Duyan şoke oldu! Gülşen Bubikoğlu'nun damadı ünlü gazeteci çıktı... - Resim: 12

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN