Burak Aksak duyurdu: Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi 'ben bu oyunu... bozamadım'

Burak Aksak duyurdu: Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi 'ben bu oyunu... bozamadım'

2011-2013 yılları arasında televizyon ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan Leyla Mecnun 8 yıl aranın ardından geri döndüğü dijital platformda dördüncü sezonuyla veda etti. Vedayı Twitter üzerinden duyuran Burak Aksak "Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi "ben bu oyunu... denedim ama bozamadım" dedi.

Senaristliğini Burak Aksak'ın, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı 'Leyla ile Mecnun' dizisi dördüncü sezonuyla ekrana veda etti.

Exxen'de yayınlanan dizinin başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın paylaşıyordu.

'HOŞÇA KAL LEYLA İLE MECNUN'

Dizinin senaristi Burak Aksak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Leyla ile Mecnun'a şu ifadelerle veda etti:

Leyla ile Mecnun'un ekran yolcuğu sona erdi. emeği geçen herkese teşekkürler. Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi 'Ben bu oyunu... denedim ama bozamadım'. Hoşça kal.

8 YIL ARA VERMİŞTİ

Hâlâ Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Leyla ile Mecnun dizisi, 8 yıllık aranın ardından 2021 yılında Exxen'de izleyicisi ile yeniden buluşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN