Buralarda çay içmek 1 TL! Bu fiyata sakız bile kalmadı: O belediyeden vatandaşlara büyük kıyak

Buralarda çay içmek 1 TL! Bu fiyata sakız bile kalmadı: O belediyeden vatandaşlara büyük kıyak

Enflasyona bağlı olarak artan fiyatlar dışarıda çay içmeyi bile lüks haline getirirken, o belediyeden vatandaşlara büyük kıyak geldi. Belediye yaptığı kampanya ile bütün sosyal tesislerinde çay fiyatını yıl sonuna kadar 1 TL'ye indirdi. İşte detaylar...

Ekonomik koşulların zorlaşmasının ardından vatandaşı destekleme kararı alan Maltepe Belediyesi, 'Çay 1 TL' kampanyasını yıl sonuna kadar uzatma kararı aldı. Ağustos ayında başlayan kampanya, vatandaştan yoğun ilgi görünce belediye tüm sosyal tesislerinde çayı 1 TL'ye satmaya devam edeceğini duyurdu.

SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞILMASI ÖNLENİYOR

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hareket eden Maltepe Belediyesi, yaptığı uygulamayla vatandaşın sosyal hayattan uzaklaşmasını önleyerek; güvenli, hijyenik ve nezih bir ortamda uygun fiyatlarla hizmet almasını sağlıyor.

c-h-6-ic.jpg

Uygulama; Zümrütevler Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi No:8'deki Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde, Türkan Saylan Kültür Merkezi Kafesi’nde, Küçükyalı Adnan Kahveci Parkı yanındaki Maltepe Kitap Sevgi Kafe’de, Altayçeşme Mahallesi Kışlalı Caddesi No:18’deki Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde geçerlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN