Burcu Biricik'in hayat hikayesi herkesin içine işledi! Tüm sırlar ortaya döküldü! “Babamı tanımadım”

Burcu Biricik'in hayat hikayesi herkesin içine işledi! Tüm sırlar ortaya döküldü! “Babamı tanımadım”

Camdaki Kız dizisiyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk oldu. Burcu Biricik'in hayat hikayesini duyanlar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Gizli gerçekler bir bir ortaya çıktı. İşte ünlü oyuncunun herkesi duygulandıran hayat hikayesi…

Birçok yapımda rol alan güzel oyuncu Burcu Biricik şimdilerde Camdaki Kız dizisi ile popülerliği yakaladı. Hayat Şarkısı'nda birlikte rol aldı arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' adlı programına katılan Burcu Biricik hayatı ile ilgili gerçekleri de bir bir açıkladı. Babasıyla hiç tanışmadığını söyleyen ünlü oyuncu takipçilerini de üzdü. İşte ünlü oyuncunun herkesi duygulandıran hayat hikayesi…


BURCU BİRİCİK'İN DUYGULANDIRAN HAYAT HİKAYESİ

Empati adlı programda hayatı ile ilgili gerçekleri paylaşan Burcu Biricik’in baba detayı tüm takipçilerini üzdü. Annesi ile arkadaş gibi olduğunu ifade eden Biricik, anne ve babasının kendisi çok küçükken ayrıldığını aktardı.

burcu-biricik-hayat-001.jpg

Annesinin çalışmak Zorunda kaldığını söyleyen Burcu Biricik, kendisinin de annesinden çok küçük yaşta ayrıldığını belirtti. Annesinin Antalya'da çalıştığını ifade eden Burcu Biricik, kendisinin anneanne, dede ve dayısı ile birlikte sevgi ile büyüdüğünü vurguladı. Sevgi duvarlarının sağlam olduğunun altını çizen Biricik, “İnsanın 4 -7 yaş arasındaki anne baba hikayesi, sıkıntılı olabiliyor." dedi.

“BABAMLA TANIŞMIYORUM”


Camdaki Kız projesi ile tüm Türkiye'nin hafızalarını kazınan Burcu Biricik, "Ben babamla tanışmıyorum... Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öyle tercih etmiştir; başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsini kabullenip yola devam ediyorsun.” sözlerini dile getirdi.
burcu-biricik-anne-001.jpg
Abisini çok sevdiğini vurgulayan Biricik, kendisinin okuduğunu ancak abisinin Liseyi bitirdikten sonra çalışmaya başladığını söyledi. Abisinin kendisini okutmak için çalıştığını belirten güzel oyuncu, kendi okul dışında da çalıştığını aktardı. Daha önce kafede çalıştığını söyleyen Biricik, daha sonra ajansa başvurduğunu dile getirdi. Daha önce birçok farklı işte çalıştığını aktaran Biricik, “Garsonluğum var, kuaförde çalışmışlığım var, palyaçoluk yapmışlığım var üniversitede.” açıklamalarında bulundu.

burcu-biricik-1-001.jpg

Sünnet düğünlerinde, kınalarda ve düğünlerde küçük çocukları oynattığını ifade eden Burcu Biricik, çok enteresan zamanlar geçirdiğini aktardı. Yaşadıklarının kendisine güzel bir tecrübe olduğunu aktaran Biricik, güzel bir yerden baktığını söyledi.

“SEVGİ HER ŞEYİN KURTARICISI”

Abisinin şimdilerde Danimarka'da yaşadığını vurgulayan Burcu Biricik, abisinin çalıştığını ancak kendisinin okula gittiğini söyledi. O zamanlar abisinin Kıbrıs'ta çalıştığını ve bursunu ödemek için sevdiklerinden yardım istediğini aktaran güzel oyuncu, kendisinin İzmir'de okuduğunu abisinin de çalıştığını belirtti.

burcu-biricik-aile.jpg

Abisinin Danimarka'da iki çocuğuyla birlikte yaşadığını söyleyen Biricik, Danimarka'da evlendiğini ve mutlu bir evliliği olduğunu aktardı. Abisi ile arasında 2 yaş olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Sevgi her şeyin kurtarıcısı, yürekten saf sevgiye inanıyorum, sevgi, güven hissi varsa, şartlar ne olursa olsun önemli değil..." dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN