Burcu Biricik'ten 'annelik' itirafı

Burcu Biricik'ten 'annelik' itirafı

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, gittiği tiyatro oyunundaki "annelik korkusu" ile ilgili sahneye yaptığı yorumla gündem oldu. Camdaki Kız'ın yıldız oyuncusu, sahne hakkında "Ne kadar da bana benziyor" dedi.

Üç sezondur reyting listelerindeki başarısıyla dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin yıldızı Burcu Biricik, dün akşam eşi Emre Yetkin ile Craft Tiyatro’nun “84 90 62 74/ Old Fools’’ oyununu izledi. Biricik'in, Yapı Kredi Bomontiada Craft Tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşan oyunda geçen “annelik korkusu” ile ilgili yorumu ise gündem oldu. Söz konusu sahne için Biricik, “Ne kadar da bana benziyor” yorumunu yaptı.

1-012.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "84 90 62 74/Old Fools” oyunu alışılmışın dışında bir aşk hikayesini anlatıyor. Oyunda, birini sevmenin onu her koşulda sevebileceğimiz anlamına gelmediği, aşkın çok daha derin anlamlar taşıdığı vurgulanıyor. Oyunun yönetmenliğini Craft Tiyatro kurucusu Çağ Çalışkur üstleniyor.

Oyunun prömiyerine İpek Bilgin, Deniz Türkali, Demet Evgar, Merve Dizdar, Tanem Sivar, Ulvi Kahyaoğlu, Bülent Emrah Parlak, Kenan Acar, Gizem Erdem, Cenk Suyabatmaz, Esra Ruşan, Duygu Sarışın, Cem Avnayim, Özge Bakırçalı gibi ünlü isimler katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN