Burcuna göre uğur getiren sayılar hangileri! İşte senin hayatını kurtaran sayılar...

Burcuna göre uğur getiren sayılar hangileri! İşte senin hayatını kurtaran sayılar...

Nümerolojinin temel yasalarına göre, her kişinin bir veya daha fazla kullanıcı numarası vardır. Her birinin belirli bir Zodyak İşaretine uyan kendi özel enerjisi vardır. Numeroloji ve astroloji genellikle paralel düzlemlerde bulunur, ancak kesişirlerse birbirleriyle çelişmezler. Astroloji, bir kişinin karakterini daha fazla ortaya çıkarır ve sayılar bilimi kader veya karma yönünde çalışır.

KOÇ BURCU

Koç'ta ana patron 4 numaradır. Dört, dört elementin başlangıcını sembolize eder: Ateş, Su, Hava ve Toprak. Bu sayı Koç üzerinde yaratıcı bir etkiye sahiptir ve şiddetli öfkelerini yatıştırır. Dürtüsellikle savaşmaya yardımcı olur ve ayrıca bilgi için özlemi uyarır.

Sekiz, Koç'un ikincil hamisi. Hafızalarını, dikkatlerini geliştirir ve sabır verir. 8 sayısı denge ve manevi mutluluğun sembolüdür.

BOĞA BURCU

Boğa sayısı Bir'dir . Bu insanlar genellikle oldukça bencildir, ancak 1 sayısı durumu düzeltebilir. Boğa burcunun hayatında Bir'in varlığıyla birlikte aşk ve dostluk hakkındaki görüşleri değişecektir. Aynı zamanda onları daha az kinci yapacaktır. Sakinlik ve mantığın sembolü olan Sekiz, aynı zamanda iyi şanslar da getirebilir. Bu İşaretin temsilcileri genellikle dengelenmesi gereken dürtüsel doğalarını takip ederler.

İKİZLER BURCU

İkizler'in her zaman büyük bir yardımcısı vardır: 3 sayısından bahsediyoruz. Korkusuzluğu ve gereksiz her şeyden vazgeçme arzusunu sembolize ediyor. Üç, ruhsal olarak gelişme arzusunu uyandırır. Üçlü, zaman zaman herkesin başına geldiği için İkizler'in ayrılıkları ve hayal kırıklıklarını daha kolay atlatmasına yardımcı olur. Zor zamanlarda, İkizler güvenle Üç numaraya dönebilir.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler, bir ilişki kriziyle başa çıkmakta en çok zorlanırlar. Kişisel yaşamlarındaki problemler bu insanları yorar ve onları aptalca şeyler yapmaya zorlar. 5 sayısı, iradenizi bir yumrukta toplamanıza yardımcı olacaktır. Beş, sağlamlığın bir simgesidir. Bu sayı, karakteri gerçekten geçilmez kılıyor.

Beş sayısı ayrıca Yengeç'te başkaları ve kendileri için bir şeyler yapma arzusunu uyandırır. Kanserlerin ailelerini asla unutmamalarına rağmen, son derece bencil olabilirler veya tersine, 5 sayısının düzeltebileceği yumuşaklığı ve uyumu kötüye kullanabilirler.

ASLAN BURCU

Aslanlar finansal akışları açmasına ve bunları en yüksek verimlilikle yönetmeye başlamasına yardımcı olacak. Aslanlar genellikle gelecek için nasıl plan yapacaklarını bilmezler, ancak Altı bunu düzeltecektir. Dokuz onları daha sorumlu ve dakik yapacak.

Bu iki sayı birbirini tamamlar ve Lviv için tek bir mutluluk ve başarı tılsımı olur. Bu sayıların enerjisi sakin ve yaratıcıdır, bu nedenle etkisi altında Aslanlar biraz sakinleşir ve dikkatlerini ve konsantrasyonlarını arttırır.

burc-004.jpg

BAŞAK BURCU

Başaklar, Zodyak'ın en kıskanç Burçları arasında yer almazlar, ancak bazen bu duygu onları ele geçirir ve en uygunsuz anda. Yedi onunla savaşmaya yardımcı olur - tutarlılık ve yatıştırma sembolü.

Bu sayı Başak için yeni kapılar açacak, psikolojik denge ve istikrarın kazanılmasına katkıda bulunacaktır.

Bazı durumlarda, Başak kendine güven duymadığında, İki'nin enerjisi kurtarmaya gelebilir. Bu sayı özünde bir provokatördür, ancak kendinden sürekli şüphe duyan ve yeni başladığı şeylerden vazgeçme eğiliminde olanlar için faydalı olabilir.

TERAZİ BURCU

Eylemleri ve sözleri bir kişinin karakterini anlatır. 5 sayısı, insanların bir şey yapmadan önce her zaman iki kez düşünmelerine yardımcı olur. Bu nedenle, Terazi'nin hayatındaki kızarıklık eylemlerinin sayısı önemli ölçüde azaltılabilir.

Beş, Terazi'nin doğuştan gelen dürtüselliklerinden kurtulmasına yardımcı olur. Konsantrasyonu arttırır, kişiyi daha dikkatli yapar.

AKREP BURCU

Akreplerin ana avantajı, eleştirel düşünme yetenekleridir. Başlıca zayıflıkları aşırı kibir ve biraz mesafeli olmalarıdır. Bazen insanlara daha fazla güvenmeleri gerekir, bu yüzden kendinizi Bir'le kuşatmak daha iyidir.

Bu sayı bir kişiyi daha sosyal ve açık hale getirebilir.

Bir'in faydalı etkisi aşkta görülebilir, çünkü yeni tanıdıklar yapmak çok daha kolay hale gelecektir. Akrepler, 1 sayısının hareketi nedeniyle insanlar tarafından da daha az rahatsız olacaktır.

burc-005.jpg

YAY BURCU

Yay burcunun nasıl intikam aldığını hemen hemen herkes bilir. Halkın dikkatini çekmeye ve bir insanı herkesin önünde küçük düşürmeye çalışıyorlar. Bu, itibarları için her zaman iyi sonuç vermez. Kincilik ve yakıcılık Troyka'yı frenlemeye yardımcı olacaktır.

Troyka, her zaman kontrol altına alınması mümkün olmayan rekabetçi ruhunu da doğru yöne kanalize edecek. Dikkatini kaybetme korkusu nedeniyle Yaylar aptalca şeyler yapabilir ve şanslarını kaybedebilir. Üçleme de bunu önlemeye yardımcı olacaktır.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcunda eksik olan tek şey bir mizah anlayışıdır. Kötü bir şey düşünme, çünkü onlar var. Gerçek şu ki, bu insanlar bunu kullanmıyorlar ama yine de insanları en çok gülmek bir araya getiriyor.

Bir ve Altı, Oğlakların sosyalliğini artırma ve insanlarla iletişimde duygusal engelleri kaldırma yeteneğine sahiptir.
Bu iki sayı, bu İşaretin temsilcilerinin ruhlarını açmasına ve komplekslerden kurtulmasına yardımcı olacaktır.

KOVA BURCU

Kova'nın yaşam ilkeleri, insanlarla ilişkilerini koparmalarına izin vermez. Onları başkalarına bağlayan ipi kaybetmekten korkarlar, ancak tüm insanlar bunu hak etmez. Birçoğu Kova'ya sadece talihsizlik ve olumsuzluk getirir. Dokuz durumu düzeltmeye yardımcı olacaktır.

Bu tılsım sayısı Kova'yı daha ihtiyatlı ve objektif yapacaktır. Zamanla, Kovalar, kendileri için herhangi bir manevi değeri temsil etmeyen insanların sorunlarını atlayarak, kişisel kazanç hakkında daha sık düşünmeye başlayacaklardır.

BALIK BURCU

Dört, Balık'ın çakralarını açmasına, daha fazla özgüven kazanmasına ve gelecek korkusundan kurtulmasına yardımcı olacaktır. Beşinin de benzer bir etkisi vardır, ancak aynı zamanda Balık'ın çalışma yeteneğini artırarak yorgunluğu azaltır.
4 ve 5 sayıları, genellikle enerji takviyesine ihtiyaç duyan bu Su Burcu temsilcileri için en iyi tılsımlardır. Bu sayılar-tılsımlar hayatın her alanında başarı şansını önemli ölçüde artıracaktır. Artık burçlara göre iyi şans getiren sayıları biliyorsunuz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN