Burcunuza göre kendinizde neleri değiştirmeniz gerekiyor?

Burcunuza göre kendinizde neleri değiştirmeniz gerekiyor?

Her burç kendi yolunda benzersizdir. Benzer şekilde burcunuza göre hayatınızdan çıkarmanız gereken farklı şeyler var. Bu nedir? Okuyun ve öğrenin.

KOÇ BURCU

İnsanlar senin yanında olmayı seviyor çünkü sen hiçbir şeyin yüzündeki gülümsemeyi yok etmesine izin vermeyecek türden birisin. En kötü zamanlar bile sizi maceraperestlikten ve dikkatsizlikten alıkoyamaz. Bazen zorluklar bile sevindiricidir çünkü yeni bir meydan okumayı temsil ederler. Diğer insanların eylemleri sizi etkilemez, ancak çoğu zaman kendinizi geri tutarsınız.

Kendinle ilgili neyi değiştirmen gerekiyor? Dur ve biraz rahatla. Yollarınız ve hedefleriniz arasında geçiş yapmaya devam edebileceğinizi anlayın. Tek bir yola bağlı kalın ve sizi nereye götürdüğünü görün. Acele etmeyi bırakın ve maceranın sizi bulmasına izin verin.

BOĞA BURCU

Maskotunuz olan vahşi boğa gibi, hayatınızda bir şeylerin değiştiğini bile kabul etmeyeceksiniz ve bağımsızlığınızın bir kısmından vazgeçmek zorunda kalacaksınız. Eğer istemezsen asla değişmeyeceksin, ama değişimin gerekli olduğunu anla. Başkaları sizin değişmenizi istemese bile, onlardan şüphelenmeye devam edersiniz.

Biri size baktığında bu özene dikkat edin ve kabul edin. Bağımsız olmayı bırakmanı istemiyorlar ama mutlu olmanı istiyorlar.

kadin-1.jpg

İKİZLER BURCU

İkizler ile çıktıysanız, sipariş verdikten sonra bile henüz ne istediklerine karar vermediklerini fark etmişsinizdir. O kadar kararsızdırlar ki, birkaç şey seçerek başlarlar, sonra onları atarlar ve  tam tersini bulurlar  .

Kendinizle ilgili değiştirmeniz gerekenler: Bu kendi başına kötü olmasa da, ikizler genellikle bu özelliğinin başkaları için hayatı zorlaştırdığını düşündükleri için kendilerini suçlu hissederler. Bu fikri bırak. Acele  etmeyin ve sevdiğiniz şeyi yapın ve sizi değiştirmeye çalışanları ortadan kaldırın.

YENGEÇ BURCU

Sevgi ve şefkat dolu, her zaman insanların olumlu özelliklerini görür ve olumsuz olanları görmezden gelirsiniz. Herkesin şansını elde etmesi gerektiğine inanmanız güzel olsa da, aksini önerebilecek hiçbir şeye göz yummamalısınız.

Başkalarını memnun etme ihtiyacınızın vay hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Çünkü sonunda sadece zarar göreceksin. Sadece dünyada farklı insanlar olduğunu anlayın ve herkes çabaya ve dikkatinize değmez.

ASLAN BURCU

Bir Aslan olarak, her zaman  çevrenizdekilerden  üstünlüğünüzün onayını arıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi artırmak yerine, etrafınızda sizi destekleyecek kimseler olmadığında bununla nasıl başa çıkacağınızı bilmediğiniz için kaybedersiniz.

Kendinizle ilgili değiştirmeniz gerekenler:  Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda endişelenmeyin. Kendin hakkındaki düşüncelerine odaklan, çünkü kendini en iyi sen tanırsın.

kadin-2.jpg

BAŞAK BURCU

Başaklar hayatlarının her yönünü planlarlar ve eğer planlarının önüne bir şey çıkarsa, öfkelerini kaybederler. Küçük bir kayma tüm işi mahvedebilir ve onları çıldırtmaya yeter.

Açıktır ki, işler her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir ve bazen uzanıp akışına bırakmanız gerekir. Bunun kafanızı karıştırmasına izin vermenin bir anlamı yok. Her şeyi sakince almayı öğrenin.

TERAZİ BURCU

Bazıları bunu kötü bir şey olarak görmese de, Terazi'nin diğer insanların hayatlarına ne kadar dahil olduğu oldukça yorucu. Birine sorunları konusunda destek olmak bir şeydir, ama onlara kendi sorunlarınızmış gibi davranmaya başlamak çok başka bir şeydir.

Kendinizde değiştirmeniz gerekenler: Başkaları için mümkün olan her şeyi yapın, ancak kendinize bakmayı unutmayın. Kendi hayatını yaşayabilmek için ayrı kal.

AKREP BURCU

Akreplerin en nefret ettiği şey yanlış olduklarını söylemektir. Tartışma onlar kazanana kadar bitmez. Her zaman haklı olduklarını düşünürler ve makul herhangi bir kişinin bunu anlaması gerekir. Bu, diğer insanlarla olan bağlarında gerginliğe neden olur.

Kendinizle ilgili değiştirmeniz gerekenler: Bu zaferlerin sizin için insanlardan daha önemli olup olmadığını düşünmelisiniz. Bu kadar inatçı olmayı bırakın ve daha basit olmanıza izin verin ve kendinizi her zaman herkese haklı göstermeye çalışmayın.

kadin-4.jpg

YAY BURCU

Doğuştan bir sihirbaz, bir odaya girer girmez herkes başını çevirir. Hatta rastgele yabancılarla konuşmaya başlayabilir ve birkaç dakika içinde onlarla arkadaş olabilirsiniz. Bununla birlikte, bu dışadönük kişiliğiniz, size en yakın olanların duygularını görmezden gelme eğiliminde olduğunuz için zararlı da olabilir.

Bazen eylemlerinizin sonuçları olduğunu unutursunuz ve bunların hepsi iyi değildir. Durun ve devam etmeden önce eylemlerinizin birine zarar verip vermeyeceğini düşünün.

OĞLAK BURCU

Duvarlar yüksekken, diğer insanlara açılamazsınız. Sevdiklerinize karşı biraz daha sıcak olsanız bile, yine de dünyanın geri kalanının sizi yıkmak istediğine ve rahatlamamanız gerektiğine inanıyorsunuz. Bu fikre odaklanmak, kendinizi o kadar iyi korumanızı sağlar ki, diğerleri size ulaşmaktan vazgeçer.

Kendinizle ilgili değiştirmeniz gerekenler: Bu bakış açısından kurtulun ve size içtenlikle iyilik yapmaya çalışan insanların olduğu gerçeğini kabul edin. Onlara açıl!

kadin-3.jpg

KOVA BURCU

Kova ile arkadaş olanlar çok şanslıdır, çünkü hayatlarında daha şefkatli ya da daha şefkatli insanlar bekleyemezler. Kovalar özverilidir ve bir arkadaşının ihtiyacı olursa her şeyi bir kenara bırakır. Tüm ilişkilerine sahip oldukları her şeyi verirler ve sadece karşılık verilmesini isterler.

Ne yazık ki, diğerleri sizin kadar özverili ve kibar değiller. Kova iseniz, herkesin sizi sevdiğiniz gibi sevebileceğini düşünmeyi bırakmalısınız. Birinin buna değmediğini düşünüyorsanız, onları atın ve hayatınız çok daha iyi olacak.

BALIK BURCU

Çok yeteneklisin, ama kimse bunu takdir edemez. Tüm Balıklar oldukça çekingendir ve kendilerine saklanırlar  çünkü eleştirildiklerinde nasıl davranacaklarını bilmezler  . Ne kadar yapıcı olursa olsun eleştiriyle karşılaşmak istemedikleri için sanatsal yeteneklerini saklıyorlar.

Başkalarının işinizi her zaman beğenmeyebileceğini kabul etmelisiniz, ancak bu önemli değil. Kendinizi mutlu etmek için çalıştığınızı ve daha iyi bir insan olmak için her zaman daha çok çalışabileceğinizi unutmayın. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN