Bütün bildiklerinizi unutun! Whatsapp'ta artık fotoğraflarınıza öyle bir şey yapabileceksiniz ki...

Bütün bildiklerinizi unutun! Whatsapp'ta artık fotoğraflarınıza öyle bir şey yapabileceksiniz ki...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçen yıl sadece mobil uygulamasında kullanılan özellik olarak bildiğimiz fotoğraf düzenleme araçlarını WhatsApp Web ve masaüstü uygulamaları için tanıttı. Bu araçlar, kullanıcılar fotoğrafları ve içerikleri göndermeden önce düzenlemesine ve çıkartma eklemesine yardımcı oluyor. Fakat bu yenilik ile gelen bir özellik hepinizi çok şaşırtacak!

WhatsApp, WhatsApp Web ve masaüstü uygulaması için kullanıcılarına fotoğraf düzenleme araçlarını tanıttı. Bu araçlar, mesaj göndermeden önce fotoğrafları düzenlemek ve çıkartmalar eklemek için yeni bir özelliği kullanıcılara sağlayacak.

2-004.jpg

HERKESİ ŞAŞKINA DÖNDÜREN O ÖZELLİK

WhatsApp, şu anda hem mobil hem de masaüstü kullanıcıları için çıkartma ekleme, fotoğraf kırpma ve daha fazlası gibi bazı medya düzenleme araçlarına zaten sahip. Meta'ya ait mesajlaşma platformu, şu anda beta sürümünde olan ve herkesi çok şaşırtan bir özelliğinin tanıtımıyla araç kutusuna daha fazla işlevsellik eklemeyi planlıyor.

WHATSAPP GÖRÜNTÜ BULANIKLAŞTIRMA ARACI

Yakın zamanda Masaüstündeki WhatsApp kullanıcıları için otomatik medya indirme kontrol özelliklerini de sunan WhatsApp, yapılan açıklamalara göre, Masaüstü istemcisinin beta sürümünün bir parçası olarak görüntü bulanıklaştırma aracını test ettiği ortaya çıktı. Görüntü bulanıklaştırma aracının ilk olarak bu yıl Haziran ayında Beta kullanıcıları için geliştirilmekte olduğu bildirildi ve sonunda bazı beta test kullanıcıları için sunulduğu belirtildi.

Açıklamalara göre, kullanıcılar tüm görüntüyü bulanıklaştırma veya alternatif bulanıklaştırma aracıyla gizlemek istedikleri herhangi bir ayrıntılı alanı seçme seçeneğine sahip olacaklar. Yani bu harika özelliğin yardımı ile resimlerinizde görünmesini istemeyeceğiniz kısımları kesmeye gerek kalmadan pratik ve hızlı bir şekilde bulanıklaştırarak gizleyebilirsiniz.

1-009.jpg

MASAÜSTÜ BETA SÜRÜMÜ İÇİN KULLANILABİLİR

WhatsApp Masaüstü Beta sürümündeki kullanıcılar, bir görüntü göndermeye çalışarak ve yeni çizim aracında bulanıklaştırma düğmesinin görünüp görünmediğini kontrol ederek özelliğin kendilerine sunulup sunulmadığını kontrol edebilirler. Ancak, seçenek şu anda görünür değilse, kullanıcıların aracın erişilebilir olması için en son gelecek olan güncellemeyi beklemesi gerekebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN