Çağatay Ulusoy'un eski işi yıllar sonra ortaya çıktı! Eski işi herkese 'yok artık' dedirtti...

Çağatay Ulusoy'un eski işi yıllar sonra ortaya çıktı! Eski işi herkese 'yok artık' dedirtti...

Yıllar sonra setlere geri dönen Çağatay Ulusoy'un eski işi yıllar sonra ortaya çıktı. Ulusoy'un eski işini öğrenen hayranları büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Son olarak 2016 yılında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçerde' adlı dizide rol alan ve dizinin 2017 yılında sona ermesiyle birlikte televizyon dizilerinde rol almayan Çağatay Ulusoy, 6 yıl aradan sonra televizyona geri dönerek NOW TV'de izleyiciyle buluşan 'Gaddar' dizisinde rol almaya başlamıştı. İlk bölümü 19 Ocak'ta ekranlara gelen dizide Dağhan Yalçın karakterine hayat veren ünlü oyuncunun eski işi yıllar sonra ortaya çıktı.

Senaryosu Hürer Ebeoğlu tarafından yazılan yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, başrolde ise Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı 'Gaddar' dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy'un eski işi herkese 'yok artık' dedirtti.

BASKETBOLCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programında yer alan bilgiye göre; Çağatay Ulusoy'un eski bir basketbolcu olduğu ortaya çıktı.

Ulusoy'un eski işinin basketbolculuk olduğunu öğrenen hayranları büyük bir şok geçirerek 'yok artık' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN