Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı tanıdık çıktı! Nikah masasından dönmüştü: Böyle yakalandılar!

Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı tanıdık çıktı! Nikah masasından dönmüştü: Böyle yakalandılar!

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı herkesi şoke etti! Peki Ulusoy kimle beraber? Tüm detaylar haberimizde.

Senelerce süren ilişkisini sonlandırdıktan sonra sessizliğe gömülen Çağatay Ulusoy gönlünü o güzele kaptırdı! İkilinin aşkı kanıtlandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ AŞKI

Magazin dünyasından uzak kalmayı tercih eden Çağatay Ulusoy aşklarıyla hep gündeme geliyor. Duygu Sarışın ile 6 senelik birlikteliği sonlandıktan sonra sessizliği bozulan Ulusoy'un yeni sevgilisinin kim olduğu belli oldu. Ulusoy magazinden kaçmaya çalışsa da bunu başaramıyor ve aşklarıyla sık sık adından söz ettiriyor. 

Ece Sükan Çağatay Ulusoy birlikteliği

Yeni iddialara göre Çağatay Ulusoy gönlünü Ece Sükan'a kaptırdı. Geçtiğimiz günlerde Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy'un bir mekanda eğlendiği konuşuluyor. Çiftin bir aydır beraber olduğu ve ilişkilerini sadece yakın çevrelerinin bildiği de konuşuluyor. İkilinin son günlerde daha sık görüştüğü ve İstanbul Anadolu Yakası'nda bir araya geldiği de iddialar arasında yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN