Çağlar Ertuğrul boşanan tanıdıklarına seslendi: Altınımı geri verin

Çağlar Ertuğrul boşanan tanıdıklarına seslendi: Altınımı geri verin

Sosyal medyadaki esprili paylaşımlarıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında evlilik hakkındaki açıklamalarıyla yüzleri güldürdü. Ertuğrul, altın fiyatlarındaki yükselişe isyan ederek, boşanan tanıdıklarına taktığı altınları geri istedi.

Benim İçin Üzülme, Beyaz Karanfil, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk ve Teşkilat gibi birçok dizide oynadığı karakterlerle adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul bu defa 'evlilik' hakkındaki yorumlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

'AZ PARA MI KAZANIYORSUN?'

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan Empati programına konuk olan Çağlar Ertuğrul altın fiyatlarındaki yükselişe de sitem etti.

7 yıldır Kayla Manukyan'la aşk yaşayan ve daha önce 'şartlar evlilik için zor, çok pahalı' diyen Çağlar Ertuğrul'a Ahmet Mümtaz Taylan, "Noldu az para mı kazanıyorsun Çağlarcım, hangi şartlar?" diye sordu.

Çağlar Ertuğrul ise "düğün mekanları pahalı, damatlık pahalı" açıklamalarına gülerek devam edince "Yapmayın düğün o zaman, nikahınızı kıyın" önerisinde bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın düğünü anlayamadığını ve gereksiz bulduğunu belirtmesi üzerine Çağlar Ertuğrul "Ya bir de o kadar düğüne gidiyorsunuz şimdi Ahmet abicim, altın takıyorsunuz falan. Sonra iki sene sonra boşanıyor, altınımı geri ver demek istiyorum yani. Niye boşandın o zaman demek istiyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN