Makinaya ekleyen ütü nedir unutuyor! Ütü yapmanın en kolay yolu…

Makinaya ekleyen ütü nedir unutuyor! Ütü yapmanın en kolay yolu…

Hanımlar için büyük bir çile olarak görülen ütü yapmanın kolay yolu bulundu. Çamaşır makinesine atılan kıyafetlerin kısa süre içerisinde ütülenmiş gibi çıkması için bu yöntemi deneyen bir daha ütü derdine düşmüyor. İşte ütü yapmanın en pratik yöntemi…

Günümüzde çamaşır makinesi ile birlikte kurutma makinesi de yaygınlaşmaya başladı. Çamaşırları hızlı bir şekilde kurutmak isteyen kişiler çamaşır makinesi ile birlikte kurutma makinesi de tercih ediyor. Ancak kurutulan çamaşırların Bir de ütü derdi ortaya çıkmaktadır. Ütü derdinden kurtulmak isteyenler çamaşır makinasına mutlaka buna eklesin. İşte ütü yapmanın en pratik yöntemi…

ÜTÜ DERDİNE SON

Kış aylarında çamaşırları kurutmakta oldukça büyük bir problem haline dönüşüyor. Kurutma makineleri Hayat kurtarıcı bir görev üstlenirken atılan çamaşırların normalden daha kırışık çıkmasına neden oluyor. Bu çamaşırları ütülemek ise oldukça büyük bir zaman kaybı olarak görülmektedir.

kurutma-makinesi.jpg

Oldukça yorucu bir işlem olan ütü yapmanın en kolay yolu belli oldu. Çamaşırlardaki kırışıklıkları ortadan kaldırmak için uygulayabileceğiniz belli başlı püf noktalar bulunmaktadır. Çamaşır kurutma makinesinin içerisine ekleyeceğiniz 2 buz küpü sayesinde giysileriniz karışmadan çıkacak.

BUHAR ETKİSİ YARATIYOR

Kurutma makinesinin içerisine ekleyeceğiniz buz küpleri çamaşırıyla temas ederek buhar etkisi yaratmaktadır. Kurutma makinesine eklediğiniz Buzlar sayesinde giysilerin kırışma problemi de en aza inmiş oluyor. Bu yöntem ile kurutma makinesinden çıkarttığınız kıyafetleriniz adeta ütülenmiş gibi çıktığını göreceksiniz.

utu-derdine-son.jpg

Çamaşır makinesinden çıkan ıslak kıyafetlerdeki kırışıklığı önlemek için de beyaz sirkeden yararlanabilirsiniz. Yıkanan çamaşırların Hem daha temiz olması hem de kırışmaması için beyaz sirkenin mucizevi etkisi herkesi şaşırtıyor.

Bu yöntem için yapmanız gereken tek şey yumuşatıcı bölümüne bir su bardağı sirke eklemek olacak. Makineyi çalıştırarak kıyafetlerin kendiliğinden ütülenmiş etkisiyle çıkmasını sağlayabilirsiniz. Fakat bu yöntem için kıyafetlerin kumaşına da dikkat etmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN