Çamaşır makinesine ıslak mendil atın mucizeye tanık olun! İşte çamaşır makinesine ıslak mendil atmanın müthiş faydası

Çamaşır makinesine ıslak mendil atın mucizeye tanık olun! İşte çamaşır makinesine ıslak mendil atmanın müthiş faydası

Pratik bilgiler sayesinde hayatımız daha da kolay ve yaşanılır hale geldiği kesin. Bizde bugün sizlere haberimizde yeni bir pratik bilgiye yer vereceğiz. Çamaşır makinenizde neden ıslak mendil kullanmanız gerektiğini öğrenince bize dua edeceksiniz...

Ortalama bir insan haftada yaklaşık 4 saatini çamaşır yıkamaya harcıyor. Modern çamaşır makineleri işin çoğunu yaparken, yıkamanın sonucunu önemli ölçüde iyileştirebilir ve basit bir numara ile çok zaman kazanabiliriz. Evcil hayvanınız varsa veya çok fazla koyu renk kıyafetiniz varsa, bu yöntem kesinlikle kullanışlı olacaktır. Çamaşır makinenize çamaşırlarınızı doldurmadan önce sadece ıslak mendil koyun ve ne olacağını göreceksiniz.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE ISLAK MENDİL ATIN MUCİZEYE TANIK OLUN! İŞTE ÇAMAŞIR MAKİNESİNE ISLAK MENDİL ATMANIN MÜTHİŞ FAYDASI

Bazen ev işlerini çok daha kolay ve keyifli hale getirmek için tek gereken küçük bir numaradır. Aynı şey çamaşır makinesine ıslak mendil koymak için de geçerli! Bilmiyorsanız, ıslak mendiller giysilerdeki tüyleri temizleyebilir. Paçavra, tiftik, saç emici görevi görür. Islak bir havluyu çamaşır makinesine atmak, makinede yıkandıktan sonra saç ve giysilerdeki tüyleri temizlemek için size zaman kazandıracaktır. Islak mendiller, giysilerdeki saçları ve tüyleri gidermeye yardımcı olur. Küçük kumaş, kürk ve saç parçalarını temizleyen bir emici görevi görürler.
06d76457d0a99c6754c2c122e8.jpg
Tüm bu parçacıklar ıslak mendillere bulaşır ve sonuç olarak giysiler çok daha temiz görünür ve tüm bu artıkları giysilerinizden kendiniz toplamak zorunda kalmazsınız. Bazen de çamaşır makinesine kirli çamaşırları atarken pantolon yada hırkaların ceplerini kontrol etmeden çamaşır makinesine atıp çalıştırırız. Makinenin yıkama süresi bittiğinde ise gördüğümüz o manzara karşında pişmanlığı yaşarız. Unutup bakmadığımız pantolon yada hırkaların cebinden ya peçete parçası yada kağıt parçaları çıkabilir. Eriyen bu parçalar bütün giysilere zarar verir. İşte bu durumda giysilerinizi temizlemeye yada çırpmaya hiç uğramayın. Yapmanız gereken tek şey giysilerin içine bir kaç adet ıslak mendil koyup kısa programda tekrar yıkamak.

b145535b4686f8fc5394e8b1a7.jpg

Çamaşır makinesine en fazla 3 ıslak mendil koyun. Tambur dönmeye başladığında, mendiller giysilerle karışacak ve saç ve kürk toplayacaktır. Tatmin edici sonuçları görebilmek için her yıkamada yeni ıslak mendil kullanmalısınız. Mendillerinizin yeterince yoğun olduğundan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN