Camdaki yağmur lekelerini önlemenin pratik yolu! İki malzemeyi karıştırın ve silin: İz yok leke yok

Camdaki yağmur lekelerini önlemenin pratik yolu! İki malzemeyi karıştırın ve silin: İz yok leke yok

Yağmurlu havaların etkili olmaya başlamasıyla birlikte, camlardaki yağmur lekelerinin nasıl geçeceğine dair soru işaretleri de oluşmaya başladı. Peki, camlarda oluşan yağmur lekesi nasıl geçer? Merak ettiğiniz o sorunun cevabı haberimizde...

Cam temizliği ve bakımı herkes için oldukça önemlidir. Özellikle yağmurlu havalarda her zamankinden daha çok kirlenen camları temiz tutmak için bazı püf noktaları bilmeniz gerekiyor. Peki, camlarda oluşan yağmur lekesi nasıl geçer? Cam temizlerken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte o basit yöntemler...

CAMLARDA OLUŞAN YAĞMUR LEKESİ NASIL GEÇER?

Camlardaki yağmur lekelerinin önüne geçmek için cam yüzeylerine uygulanan özel cam kaplama ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu kaplama ürünler, suyun cam yüzeyine daha az yapışmasını sağlayarak lekelerin önüne geçer.

camdaki-yagmur-lekelerini-onlemenin-pratik-yolu-1.jpg

Cam temizliğinizde mutlaka doğal malzemeler kullanmaya özen gösterin. Özellikle beyaz sirke ile su karışımı, camlardaki yağmur lekelerini önlemektedir.

Camlarınızı temizlerken leke bırakmamak için doğru temizlik teknikleri kullanmalısınız. Cam temizlerken kullandığınız bezlerin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Ve camlarınızı yukarıdan aşağıya doğru silin.

camdaki-yagmur-lekelerini-onlemenin-pratik-yolu.jpg

Temizlik ürünlerinin camda bıraktığı kalıntılar, yağmur suyunun camda iz bırakmasına neden olur. Bu yüzden camlarınızı sildikten sonra temizlik kalıntısı kalmaması için iyice durulamalısınız.

Yağmur yağdıktan sonra su damlaları camda kurursa geri dönüşü olmayan lekeler bırakabilir. Bundan dolayı yağmurdan sonra camınızdaki lekeleri hemen silmelisiniz.

Son olarak cam silerken su yumuşatıcısı kullanın. Bu da camlarda kireç birikmesini azaltır ve yağmur lekelerini engeller.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN