Camide uygunsuz fotoğraflarıyla gündeme gelmişti! Şimdi de orada: Tepki yağdı

Camide uygunsuz fotoğraflarıyla gündeme gelmişti! Şimdi de orada: Tepki yağdı

Camide uygunsuz fotoğraflarıyla gündeme gelen sosyetik güzel Eda Taşpınar yine adından söz ettirdi! Bu kez de orada paylaştı! Birçok kesimden tepki yağdı...

Sosyal medya paylaşımları ve skandal hareketleriyle sık sık adından söz ettiren sosyetik isim Eda Taşpınar, dünya çapında ünlü tatil beldelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Gündemden düşmeyi sevmeyen ve dikkat çekmek için toplumun hassas noktalarına dokunmaktan çekinmeyen Taşpınar, geçtiğimiz yıl Sultanahmet’teki Four Seasons Oteli'nin bahçesindeki camide çektiği müstehcen pozlarla büyük tepki toplamıştı. Şimdi ise İtalya'nın popüler köylerinden Riomaggiore'de ortaya çıktı ve burada da cesur paylaşımlarına devam etti.

EDA TAŞPINAR'IN TARTIŞMALI FOTOĞRAFLARI

Camide uygunsuz poz veren Eda Taşpınar, İtalya’da ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl, Four Seasons Oteli'nin bahçesindeki Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği müstehcen pozlar nedeniyle eleştirilerin odağı olan Eda Taşpınar, savcılığa ifade vermek zorunda kalmıştı. Bu olay, uzun süre kamuoyunun gündeminde kalmış ve Taşpınar yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak, tüm bu tepkilere aldırış etmeyen sosyetik güzel, seyahatlerine ve dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor.

YENİ DURAĞI: RİOMAGGİORE

Camide uygunsuz poz veren Eda Taşpınar, İtalya’da ortaya çıktı

Son olarak İtalya'nın ünlü tatil köyü Riomaggiore'de görüntülenen Taşpınar, burada da müstehcen pozlarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmadı. Instagram'da paylaştığı cesur fotoğraflar, bazı takipçilerinin "cami'de uygunsuz poz vererek eleştirilerin odağı olduğu halde, aldırış etmeden dünyayı gezmeye devam ediyor" yorumlarına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN