Camlardaki yağmur lekelerinden bıktınız mı? O halde bu yöntemi deneyin: Tek bir damlası bile yetiyor

Camlardaki yağmur lekelerinden bıktınız mı? O halde bu yöntemi deneyin: Tek bir damlası bile yetiyor

Yağmur sonrası camlardaki lekeler can sıkıcı olabiliyor! O halde bu yöntemi mutlaka deneyin! Tek bir damlası bile yağmur suyu lekesi artık tutmayacak...

Cam temizliği, evin temiz ve ferah bir görünüm kazanmasında önemli bir rol oynar. Ancak, doğru yöntemler ve uygun temizlik ürünleri kullanılmadığı takdirde istenilen sonuca ulaşmak mümkün olmayabilir. Özellikle yağmurlu havalarda camlarda biriken yağmur suyu lekeleri, kir ve toz, camların temiz görünmesini engelleyebilir. İşte bu noktada, camlarda yağmur suyu lekelerini önlemek için etkili bir yöntem bulunuyor.

CAMDA YAĞMUR SUYU LEKELERİNİN OLUŞMAMASI İÇİN YÖNTEM

Camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak! Camda toz ve su lekesi tutmayan karışım

Yağmur suyu lekelerinin camlarda oluşmasını önlemek için şu adımlar izlenebilir:

  • Cam temizliğini doğru bir şekilde yapmak önemlidir. Camları silerken iç taraftan başlamak ve camın her iki tarafını da yukarıdan aşağıya doğru silmek, yağmur suyu lekelerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olabilir.

  • Temizlik suyuna beyaz sirke eklemek, yağmur suyu lekelerini ve diğer kirleri önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca Arap sabunu ve karbonat karışımı da etkili bir temizlik yöntemi olarak kullanılabilir. Bir su bardağı Arap sabununa 250 gram karbonat ekleyerek elde ettiğiniz karışımı camları silmek için kullanabilirsiniz.

Bu basit yöntemlerle, camlarınızı yağmur suyu lekelerinden ve diğer kirlerden koruyarak temiz ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN