Camları sanki yokmuşçasına şeffaf görüntüye kavuşturmak meğer çok kolaymış! Bu karışım bütün lekeleri söküp atıyor

Camları sanki yokmuşçasına şeffaf görüntüye kavuşturmak meğer çok kolaymış! Bu karışım bütün lekeleri söküp atıyor

Cam temizliğini gerçekleştirirken dikkat edeceğiniz birkaç basit yöntem, camların kısa sürede pırıl pırıl olmasını sağlayacak. Böylece camlarda tek bir leke dahi kalmadan camların ışıl ışıl olmasını sağlayacak. İşte, fazla efor sarf etmeden kısa sürede cam temizlemenin kolay yöntemi...

Cam temizliği pek çok kişinin en muzdarip olduğu konulardan biri. Fakat camlarınızı kısa sürede pırıl pırıl yapacak bir yöntem mevcut. Bu formül sayesinde cam temizliği için uzun süre uğraşmayacaksınız. Doğru malzemelerin doğru şekilde kullanılması pencerelerin kısa sürede tertemiz olmasını sağlayacak.

CAM EN KOLAY NASIL TEMİZLENİR?

Camlarınızda tek bir leke dahi kalmadan tüm kirlerden arındırmak için temizleme periyodunuza beyaz sirkeyi dahil etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin. Ilık suyun içerisine ilave edeceğiniz bir fincan beyaz sirke hem camdaki tüm lekelerin temizlenmesini sağlarken, hem de camlarda leke kalmasını önlemeye yardımcı olur.

Aynı zamanda camlarda herhangi bir şekilde leke kalmaması için temizlik esnasında mikrofiber bez kullanımı gerekiyor. Mikrofiber bezlerin yapısı gereği, leke ya da iz gibi kalma durumların önüne geçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN