Cankan'ın esrarengiz ismi Malik Ayhan ilk kez gözlüksüz! Kimse tanıyamadı: Yıllar sonra gözlükleri çıkardı!

Cankan'ın esrarengiz ismi Malik Ayhan ilk kez gözlüksüz! Kimse tanıyamadı: Yıllar sonra gözlükleri çıkardı!

Bir döneme damga vuran Cankan Kardeşler’in unutulmaz ismi Malik Ayhan hayranlarını şaşırttı. Hem müzikleri hem de danslarıyla adından sıkça söz ettiren Cankan Grup üyesi Ayhan’ın gözlüksüz fotoğrafını görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Malik Ayhan'ın o görüntüleri…

1998 yılının efsanevi grubu Cankan, bir döneme damga vuran müzik grupları arasında yer alıyor. Grup üyelerinin son halleri merak edilirken efsanevi isimler de hayranlarını şaşırtıyor. Grubun hiç çıkarmadığı gözlükleri sık sık gündeme gelirken müzikleri de hafızalara kazındı. Grup üyelerinden olan Malik Ayhan'ın son fotoğrafını görenler Neye uğradığını şaşırdı. İşte Malik Ayhan'ın o görüntüleri…

GÖZLÜKSÜZ KİMSE TANIYAMADI

Yaranamadım, Yar Yar gibi pek çok farklı parça ile gündemde yer alan Cankan Grubu üyeleri Malik Ayhan ve Fatih Altıntaş tarzları ile adından sıkça söz ettiriyor.

cankan.jpg
Rap ve arabesk müziği bir araya getiren ünlü grup, 2008 yılında ayrılık kararı aldı. Malik Ayhan ve Fatih Altıntaş arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle grup dağılırken 2022 aradaki buzlar eridi. 2022 yılında Yan Yana parçasını çıkaran Cankan grubunun son paylaşımı da yorum yağmuruna tutuldu.

cankan-malik-ayhan.jpg

Şimdilerde 46 yaşında olan Malik Ayhan son hali ile gündemi sarstı. Doğma büyüme İstanbullu olan Ayhan aslen Konyalıdır. Ünlü ismin gözlüksüz fotoğrafını gören takipçileri şaşkına döndü. Malik Ayhan tarafından paylaşılan fotoğrafın altına da takipçilerinden "Efsaneler ölmez şekil değiştirir", "Aynı karizma devam", "İlk defa gözlüksüz görüyorum" yorumları geldi.

cankan-malik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN