Canlı yayında soğuk rüzgarlar: Hastaneden taburcu olan Seren Serengil ile Bircan Bali yüzleşti!

Canlı yayında soğuk rüzgarlar: Hastaneden taburcu olan Seren Serengil ile Bircan Bali yüzleşti!

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının dün yayınlanan bölümünde programın sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil, canlı yayında birbirine girmiş Serengil yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir haftalık raporu olmasına rağmen programa geri dönen Serengil ile Bircan Bali arasında canlı yayında soğuk rüzgarlar esti.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz'ın dün yayınlanan bölümünde programın sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil arasında sinirler gerilmiş ve Bircan Bali, Seren Serengil'e 'sözümü kesme' diyerek sert çıkmıştı.

Bali'nin tepkisine sinirlenen Seren Serengil'in tansiyonu çıkmış ve çenesi kitlenmişti. Programdan ayrılan Serengil hastanelik olurken Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, isim vermeden Bircan Bali'yi hedef alarak sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Tartıştıktan sonra karşı karşıya gelen Bircan Bali ve Seren Serengil arasında soğuk rüzgarlar esti - Urfa Haber - Şanlıurfa Haber - Urfa Son Dakika

"Seren, bugün çenesinin yüksek tansiyonu ve stres nedeniyle kitlenmesi nedeniyle çalıştığı kanalın karşısındaki hastaneye götürüldü. 22 tansiyondu, ağzı kilitliydi, başı ve ensesinde ağrı vardı. Serum takıldı tansiyon 16/10'a düşürüldü. Çenesindeki kilit geçmeyince başka bir hastaneye götürdük. Orada tansiyonu 14/10'a düşürüldü, beyne pıhtı atabilme riski olduğundan doktor MR çekilmesini istedi. Seren'in riskli hipertansiyonu olması nedeniyle bundan sonra stresli ortamda bulunmaması gerektiğini söyledi. Doktor bir haftalık rapor verdi. Seren için stresli hayat bitti. Onun hayatı her şeyden önemli bundan sonra bile bile onu sinirlendirmek ve strese sokmak, onun başına gelebilecek her şeye neden olmaktır. Hepimiz çok dikkat edeceğiz"

Seren Serengil, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir haftalık rapor almasına rağmen bu sabah ekranlara geri döndü. Programda sağlık durumundan bahseden Serengil ile Bircan Bali arasında soğuk rüzgarlar esti. Tedavisi tamamlandıktan sonra bugün yayına çıkan Serengil ile Bali arasındaki gerginlik dikkatlerden kaçmadı.

CANLI YAYINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Programın açılışını yapan Seren Serengil, dün yayından erken ayrılmasıyla ilgili "Dün için kusura bakmayın çok hastalandım. Tansiyonumu kontrol altına aldılar. Ömür boyu tansiyon ilacı içme zorunluluğum oldu" dedi. Seren Serengil'i gülümseyerek dinleyen Bircan Bali ise "Geçmiş olsun, Seren'in yüksek tansiyon problemi var. Dün de tansiyondan dolayı hastaneye gitti" ifadelerini kullandı.

Tartıştıktan sonra karşı karşıya gelen Bircan Bali ve Seren Serengil arasında soğuk rüzgarlar esti

"BENİMKİNİ ZATEN BİLİYORSUNUZ"

Yayında iletişim adresini veren Bircan Bali, Seren Serengil'e de söz hakkı verdi. Partnerlerinin aksine Instagram hesabını söylemeyen Serengil, "Benimkini zaten biliyorsunuz" diyerek güldü. Bali'nin o esnadaki bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN