Canlı yayında sonunda Müge Anlı da isyan etti! 20 kişi zor zaptetti: Seni bir güzel dövdürürüm görürsün gününü

Canlı yayında sonunda Müge Anlı da isyan etti! 20 kişi zor zaptetti: Seni bir güzel dövdürürüm görürsün gününü

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son yaşananlar tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Hafta başından beri Arife Gökçe'nin kaybolmasını araştıran Müge Anlı'da sapık Sinan'ın oyunları bir bir ortaya çıkıyor. Köydeki kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği öne sürülen Sinan'ın dün gece kaldığı otelden kaçtığı öğrenildi. Canlı yayına getirilen Sinan Müge Anlı'yı çıldırttı. Seni bir güzel döverim görürsün gününü! İşte detaylar...

İşlediği olaylarla milyonlarca kişinin sıkı takibinde olan Müge Anlı'da son yaşanan akıllara durgunluk verdi. Günlerdir Arife Gökçe'nin kaybolması işlenen programda sinirler tavan yaptı. Köyde bulunan tüm kadınlara cinsel mesaj atan Sinan adındaki şahıs ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Köşeye sıkışan Sinan dün gece otelden kaçmaya çalıştı. Müge Anlı sinirden siyan etti. 20 kişi elinden zor aldı. Bu kadar pislik olunmaz! Canlı yayında ortalık karıştı. Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış?

KALDIĞI OTELDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Reyting rekorlarını altüst eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce Arife Gökçe olayı konuşuluyor. Yaşlı kadının kaçırıldığı öne sürülürken ekipler henüz Arife Hanım'ı bulamadı. Köyde bulunan Sinan adındaki şahsın pislikleri ise tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Köydeki tüm kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan, dün gece kaldığı otelden kaçmaya çalıştı.

dsvdsvds.jpg

KÖYDEKİ TÜM KADINLARA MESAJ ATMIŞ

Çıkan iddialar sonrası harekete geçen Müge Anlı Sinan'ın köydeki yaşlı kadınlarının telefon numaralarını aldığını ve cinsel mesajlar attığını söyledi. Sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, "Köyde mesaj atmadığın kadın yok ya, utanıyorlar söylemiyorlar. Aslında utanmamanız lazım." diyerek Sinan'a tepki gösterdi.

sdvdsv.jpg

Sinan'ın Arife Gökçe'ye attığı gibi kendisine de mesajlar attığını öne süren Şeker Teyze, "Keşke av tüfeğiyle vursaydım onu. İspatlayamam diye yapmadım. Benim çocuklarım var ya." diyerek tepki gösterdi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Canlı yayında flaş açıklamalarda bulunan Müge Anlı, Sinan'ın dün gece kaldığı otelden kaçtığını söyledi. Ekipler tarafından yakalandığını belirten Anlı, "Şimdi bir kaçtı, arkadaşlarımız gittiler. İstanbul’u da gayet iyi buluyor. Gidiyorlar, otogarda buluyorlar. Peşinden bayağı bir kovalıyorlar, onları görünce kaçıyor. Önce diyor ki ben Tufan’dan korktum, ondan kaçtım diyor. Sonra hapse girmekten korktum diyor." dedi.

dsvdsv.jpg

Yayında Sinan’ın kaçtığı ve yakalandığı anlar ekrana gelirken Sinan’ın söyledikleri de yer aldı. Sinan’ın yine çelişkili ifadeler kullanması dikkat çekti.

MÜGE ANLI İSYAN ETTİ! SEN ERKEK DEĞİLSİN

Stüdyoya getirilen Sinan'a tepki gösteren Arife Gökçe'nin oğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. Müge Anlı Sinan’a "Dün de aynısını yaptım. Adama ‘sen erkek değilsin’ deyip… Biz onu tutacağız diye böyle yapıyorsun. Tutmayacaklar, bırakacağım, gör” diye tepki gösterdi. Doktor Şevki Sözen ise Sinan’ın yayın arasında “Erkek olsan gelir beni öldürürdün." diyerek insanları tahrik ettiğini söyledi.

20 KİŞİ ZOR TUTTU

Stüdyoda Arife Gökçe'nin oğluysa Sinan arasında çıkan tartışmada gerilim artınca çok sayıda kişi araya girmek durumunda kaldı. Bu anlara tepki gösteren Müge Anlı Sinan'a "Eğer üzerine saldırmasını istiyorsan biz engel olmayalım. Sen adama sürekli erkek misin diyorsun o da senin üstüne saldırıyor. Böyle çok kolay komedi filmlerinde oluyor ya tutmayın deyip millete laf söyleyenler. Aynı hesabı yaşıyoruz. Stüdyoda buna müsaade edemem, istiyorsan dışarı Tufan'la seni gönderebilirim. İstiyor musun?" dedi. Sinan da "Ben ölmemi istiyorum" cevabını verince Müge Anlı "Ne ölmesi, adam seni öldürmeyecek, bir temiz dövecek, ya da sen onu döveceksin. Gidin dışarıda dövüşün o zaman, ben napayım sizinle mi uğraşayım. Burada 20 tane adam... Burada bütün adamlar, 2-3 tane güvenlikçi arkadaş seni tutmaya çalışıyor. Tutun derim, bir de tutmayın derim görürsün gününü." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN