Canlı yayında söylediği sözler başına bela oldu! Aleyna Tilki'ye soruşturma açıldı!

Canlı yayında söylediği sözler başına bela oldu! Aleyna Tilki'ye soruşturma açıldı!

Son dönemde açıklamaları ve cesur kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye canlı yayında söylediği sözler nedeniyle soruşturma açıldı. Savcılık, şüpheli Aleyna Tilki'nin yer aldığı programı bilirkişiye göndererek deşifresini istedi.

Son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 'çıplaklık' açıklamasıyla gündeme gelmiş ve son olarak ise çocukluk arkadaşını şoförü yaparak adından söz ettirmişti. Ünlü şarkıcıya canlı yayında söylediği sözler nedeniyle soruşturma açıldı.

2016 yılında "Cevapsız Çınlama" ve 2017 yılında ise "Sen Olsan Bari" şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan, son dönemin en başarılı sanatçılarından Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde trafikte seyir halinde görüntülenmiş ve basın mensuplarının kendisine yönelttiği "Yanınızdaki beyefendiyi soralım. Yeni erkek arkadaşınız mı?" sorusuna "Çocukluk arkadaşım kendisi. Şoför işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor" şeklinde yanıt vererek magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

JUSTİN BİEBER'A 'ÇİNGEN' DEDİ

Sosyal medya fenomeni Youtuber Enes Batur'un geçen yıl düzenlediği yılbaşı programına katılan Aleyna Tilki'ye dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber hakkında söylediği "Los Angeles'ta bir otelde karşılaştık ama çocuk çingen yani" sözler nedeniyle soruşturma açıldı.

Manisa'da yaşayan Yılmaz U. adlı bir vatandaş, Enes Batur'un geçen yıl düzenlediği yılbaşı programını izledikten sonra Tilki'nin Romanlara yönelik küçümseyici ifadeler kullandığı iddiasıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.

Aleyna Tilki'ye 'Romanlara hakaret' soruşturması

Yılmaz U., Tilki'nin konuk olduğu programın internetten kaldırılmasını ve şarkıcının da özür dilemesini talep etti.

SORUŞTURMA AÇILDI

Sabah'tan Sedar Nur Günaydın'ın haberine göre Cimer'e yapılan şikayet sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Savcılık, şüpheli Aleyna Tilki'nin yer aldığı programı bilirkişiye göndererek deşifresini istedi.

Aleyna Tilki'nin yeni şoförü bakın kim çıktı? Şoförü mü yoksa...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN