Aleyna Tilki'nin yeni şoförü bakın kim çıktı? Şoförü mü yoksa...

Aleyna Tilki'nin yeni şoförü bakın kim çıktı? Şoförü mü yoksa...

Son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu cesur pozlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 'çıplaklık' açıklamasıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ünlü şarkıcı, bu kez yeni şoförüyle objektiflere yakalandı. Aleyna Tilki'nin yeni şoförünün kim olduğunu öğrenenler hayretler içinde kaldı.

Son dönemde açıklamaları ve cesur pozlarıyla adından söz ettiren başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, trafikte aracıyla seyir halindeyken görüntülendi. Ünlü şarkıcın yeni şoförünün kim olduğunu öğrenenler hayretler içinde kaldı.

"Cevapsız Çınlama" ve "Sen Olsan Bari" şarkılarıyla son dönemin en başarılı sanatçıları arasında yer alan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'çıplaklık' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Ünlü şarkıcı bu kez de yeni şoförü ile dikkatleri üzerine çekti.

ÇIPLAKLIK AÇIKLAMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen "Ressam arkadaşlarınızdan bir kişi sizden çıplak poz vermenizi istese verir miydiniz" sorusuna "Gerçekten sanat yapan bir kişinin açıklıkla alakalı bir görüşü olacağını düşünmüyorum. O açıklıktan değil de naturallikten söz eder. Natural olana da ben varım her zaman. Neden olmasın, çizdiririm" şeklinde yanıt vererek 'çıplaklık' vurgusu yapmış ve bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor - Magazin haberleri

"ŞOFÖR İŞTEN ÇIKTIĞI İÇİN..."

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bu kez trafikte aracıyla seyir halindeyken görüntülenen ünlü şarkıcı, basın mensuplarının, "Yanınızdaki beyefendiyi soralım. Yeni erkek arkadaşınız mı?" sorusuna "Çocukluk arkadaşım kendisi. Şoför işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor" şeklinde yanıt verdi.

Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor - Magazin haberleri

"ŞOFÖRÜ MÜ YOKSA..."

Bazı sosyal medya kullanıcıları Aleyna Tilki'nin bu açıklamalarına "Şoförü mü yoksa yeni sevgilisi mi?" yorumlarında bulundu.

Aleyna Tilki, uzun yıllar yanında çalışan şoförü işten ayrıldıktan sonra iki ay içerisinde yaklaşık üç tane şoför değiştirdi.

Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor - Magazin haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN