Aleyna Tilki'den tepki toplayan 'çıplaklık' açıklaması: "Edep ya hu!"

Aleyna Tilki'den tepki toplayan 'çıplaklık' açıklaması: "Edep ya hu!"

Son dönemde hem şarkıları hem de açıklamalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bu kez 'çıplaklık' vurgusu yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerime çekti. Başarılı şarkıcının açıklamaları sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Son dönemin başarılı sanatçılarından Aleyna Tilki, Cihangir'de objektiflere yakalandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı 'çıplaklık' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

"Cevapsız Çınlama" ve "Sen Olsan Bari" şarkılarıyla son dönemin en başarılı sanatçıları arasında yer alan Aleyna Tilki, Cihangir'de dikkat çekici açıklamalarda bulunarak 'çıplaklık' vurgusu yaptı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

"BEN GERÇEK KÜRK GİYMEM"

Üstündeki kürke dikkat çeken başarılı sanatçı "Altını çizmek istiyorum; üzerimdeki gerçek kürk değil. Ben gerçek kürk giymem" diye konuştu.

Aleyna Tilki: Sanat için çıplak poz veririm - Magazin haberleri

"FİYATINI VERMEK İSTEMEM"

Muhabirlerin, "Hiç evinizde tablolarınız var mı?" sorusuna yanıt veren Aleyna Tilki, "Tablo koleksiyonum var tabii ki. Çok seviyorum ama tabloların fiyat ile olmasını sevmiyorum. Fiyatını vermek istemem. Benim şarkılarımın rakamlarıyla konuşulmasını duysam çok üzülürüm. Bu aradaki sokakta tanıdığım bir abim var, çok çok deha niteliğinde resimler yapıyor. Çevremdeki tüm arkadaşlarım ressam neredeyse. Onlar ile çok iyi anlaşıyorum. Onu ziyarete geldim. " dedi.

Aleyna Tilki: Sanat için çıplak poz veririm - Magazin haberleri

TEPKİ TOPLAYAN 'ÇIPLAKLIK' AÇIKLAMASI

Basın mensuplarının "Ressam arkadaşlarınızdan bir kişi sizden çıplak poz vermenizi istese verir miydiniz" sorusuna da yanıt veren başarılı şarkıcı, 'çıplaklık' vurgusu yaparak "Gerçekten sanat yapan bir kişinin açıklıkla alakalı bir görüşü olacağını düşünmüyorum. O açıklıktan değil de naturallikten söz eder. Natural olana da ben varım her zaman. Neden olmasın, çizdiririm" dedi.

"EDEP YA HU!"

Aleyna Tilki'nin 'çıplaklık' açılaması sosyal medyada tepkiyle karşılanırken pek çok kullanıcı ünlü şarkıcıya "Edep ya hu!" şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN