Cansu Dere ölümden döndü! İstanbul'daki evinde hayatının şokunu yaşadı

Cansu Dere ölümden döndü! İstanbul'daki evinde hayatının şokunu yaşadı

Geçtiğimiz haftalarda gıda zehirlenmesi yaşayarak hastanede tedavi gören ünlü oyuncu Cansu Dere'nin İstanbul'daki evinde önceki gün akşam saatlerinde yangın çıktı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı döneme damga vuran 'Sadakatsız' adlı dizide 'Asya Yılmaz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansu Dere'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncunun evinde yangın çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda gıda zehirlenmesi yaşayarak hastanede tedavi gören ünlü oyuncunun bu kez de evinde yangın çıktı.

MENAJERİ İDDİALARI YALANLADI

Ünlü oyuncunun İstanbul'daki evinde önceki gün akşam saatlerinde çıkan yangının evdeki kedilerin yanan mumları devirmesi sonucunda yaşandığı ve Dere'nin kedilerinin de yangından çıkan dumandan etkilendiği iddia edildi. Yangında can ve mal kaybının ise olmadığı öğrenildi.

Ünlü oyuncunun menajeri olay sonrasında açıklamalarda bulunarak yangının 'kediler' yüzünden meydana geldiği yönündeki iddiaları net bir dille yalanladı. Cansu Dere'nin menajeri yangının elektrik kablosundan kaynaklı olduğunu kaydetti.

Ünlü opyuncunu menajeri ayrıca Cansu Dere'nin sağlık durumunda ve evde herhangi bir problem olmadığını vurgulayarak "Mumdan dolayı olmadı. Sadece bir elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Her şey yolunda. Öyle abartıldığı gibi bir şey yok" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN