Cebinde Halkbank kartı olanlara müjdeli haber! Başvuru yapanlara 500 TL dağıtılacak! Son başvuru tarihine dikkat!

Cebinde Halkbank kartı olanlara müjdeli haber! Başvuru yapanlara 500 TL dağıtılacak! Son başvuru tarihine dikkat!

Son zamanlarda bankalar müşteri çekmek için sürekli olarak kendi kampanyalarını oluşturuyorlar. İşte detaylar…

Yıl sonuna kadar 500 TL dağıtılacağı açıklandı. Halkbank yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar Paraf kart ile yapılan market alışverişlerine 500 TL hediye edecek. Kampanyanın detayları belli oldu.

Paraf kart ile ilgili kampanya detayları belli oldu Buna göre gıda marketlerinde 2000 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL, üçüncüye 150 TL, beşinciye 250 TL ve toplamda 500 TL olarak belirlendi.

paraf

PARAF’TAN 500 TL’LİK KAMPANYA

01 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi gıda marketlerinde tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL, üçüncüye 150 TL, beşinciye 250 TL, toplam da 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce boş karta " MARKET " veya "MARKET" yazıp boşluk bırakıp kartın son 6 hanesini yazmanız, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS göndermeniz veya Paraf Mobil'e KATIL butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Kampanyaya katılmak için SMS'in bankaya kayıtlı bir cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya katılım, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşması ve Halkbank'ın kart hamiline kaydını bildirmesi ile gerçekleşir.

SMS'e katılım ücretsizdir; Kampanyaya katılım için Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom üzerinden kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.

Harcamalar kampanyaya katıldıktan sonra yapılmalıdır. Kampanyaya katılmadan önce yapılan harcamalar bir önceki kampanyadan karşılanmayacaktır.

Kampanya, aynı işyerinin aynı gün içerisinde yaptığı harcamaların ilkidir.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kampanyaya gıda marketi kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlerinde yapılan harcamalar dahildir.

Halkbank iş yeri satış noktasında oluşan maliyetleri ve mail order maliyetlerini içermektedir.

Kampanyaya Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın ve Paraf İşletme kredi kartları yer alıyor.

Teklif, bireysel kredi kartlarını, sanal kredi kartlarını, bireysel ve kurumsal banka kartlarını içermez.

Kampanyaya kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Yapımcı Kadın ve Paraf İş kredi kartları kampanyaya dahildir.

Ödül ParafPara, hedef hangi kartta tamamlanırsa tamamlansın bu kartta belirir.

Kazanılan Paraf, tüm Paraf üye işlerinde kullanılabilir.

Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

ParafPara ile yapılan işlemler, iptaller ve iadeler kampanya kapsamında değildir.

ParafPara aktarım olayları ParafPara kullanımı olarak sayılmaz ve aktarılan ParafPara geri alınır. Kampanyadan kazanılan

InitialPara'nın kullanım süresi 15.02.2023 saat 21:59'da dolacak olup, kullanılmayan InitialPara 16.02.2023 tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN