Çene altı kılları zayıflatan ve cildi besleyen 4 yöntem! Lazere para vermeyin, çok etkili

Çene altı kılları zayıflatan ve cildi besleyen 4 yöntem! Lazere para vermeyin, çok etkili

Çene altı kılları, özellikle kadınlar arasında yaygın bir sorundur ve bazen özgüveni etkileyebilir. Bununla birlikte, doğal çözümler kullanarak çene altı kıllarını azaltmak mümkün olabilir. Bu yöntemler sayesinde kök kıllarınız zayıflayacak ve cildiniz rahatlayacak

.Kimyasal içermeyen ve doğal malzemelerle yapılan bu çözümler, cildi tahriş etmeden kılları zayıflatabilir ve azaltabilir. Limon suyu, yulaf ezmesi, bal, nane, zerdeçal ve süt gibi malzemeler, çene altı kıllarıyla mücadelede etkili olabilir. İşte doğal yöntemler

ÇENE ALTI KILLARI İÇİN DOĞAL ÇÖZÜMLER ŞUNLAR OLABİLİR:

LİMON SUYU VE ŞEKER: Bir limonun suyunu sıkın ve içine bir tatlı kaşığı şeker ekleyin. Karışımı çene altınıza sürün ve 15-20 dakika bekletin. Daha sonra ılık suyla durulayın. Bu karışım, çene altındaki kılları zayıflatmaya yardımcı olabilir.

img-1972.jpeg

YULAF EZMESİ VE BAL: Bir çorba kaşığı yulaf ezmesi ile bir çay kaşığı balı karıştırın. Karışımı çene altınıza uygulayın ve 20 dakika bekletin. Ardından ılık suyla durulayın. Bu karışım, çene altındaki kılları azaltmaya yardımcı olabilir.
NANE VE ZERDEÇAL: Bir çay kaşığı nane yaprağı tozu ile bir çay kaşığı zerdeçal tozunu karıştırın. Karışımı çene altınıza uygulayın ve 15-20 dakika bekletin. Ardından ılık suyla durulayın. Bu karışım, çene altındaki kılları azaltmaya ve cildi rahatlatmaya yardımcı olabilir.

img-1973.jpeg

SÜT VE ZERDEÇAL: Bir çay kaşığı zerdeçal tozunu bir yemek kaşığı süt ile karıştırın. Karışımı çene altınıza uygulayın ve 15-20 dakika bekletin. Daha sonra ılık suyla durulayın. Bu karışım, çene altındaki kılları zayıflatabilir ve cildi besleyebilir.

Bu doğal çözümler düzenli olarak uygulandığında çene altı kıllarının azalmasına yardımcı olabilir. Ancak, herhangi bir alerji veya cilt reaksiyonu durumunda kullanmayı bırakmalısınız ve bir uzmana danışmanız önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN