Ceren Moray'dan Tamer Karadağlı'ya tepki: Bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak

Ceren Moray'dan Tamer Karadağlı'ya tepki: Bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak

Geçtiğimiz gün Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Tamer Karadağlı'nın Nihal Yalçın'a 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü takdim ederken sergilediği tavır sosyal medyada tepki çekmişti. Karadağlı'nın yaptığı açıklamalarının ardından iyice kızışan olayın yankıları sürerken bir tepki de oyuncu Ceren Moray'dan geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ‘En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın’la Tamer Karadağlı arasında yaşanan kriz sosyal medyanın gündemine oturdu. Karadağlı, bugün 2. Sayfa programına telefonda bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Karadağlı'nın ödül töreninde sergilediği tavra ve açıklamalarına oyuncu Ceren Moray'dan tepki geldi.

fdfhdfhdfhdfh.jpg

Moray, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, şu ifadelere yer verdi, 'Sanatsal hiçbir başarısı olmamasının yanı sıra, 'merhaba' dediği anda; vasatlığını sahiplenmek yerine, onu örtmek için en primitif reflekslerle 'ama o terörörö' milliyetçiliği kasıp, magazin magazin dolaşarak bir kadının başını belaya soktuğundan emin olana kadar rahatlamayacak insanlar olduğunu anladığımız tiplere, ülkedeki en önemli sinema ödül törenlerinden birinde ödül verdirmek, bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak da sadece bu toprakların işi. Her şey muazzam bir şekilde bu kadar mı yanlış olur, bu kadar olur.'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN