Tamer Karadağlı'nın katılacağı etkinlik iptal edildi

Tamer Karadağlı'nın katılacağı etkinlik iptal edildi

Altın Portakal Film Festivali'nde ödül alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı'nın arasındaki diyalog konuşulmaya devam edilirken Karadağlı'nın da katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı'nın organizasyonu ertelendi.

Oyuncu Tamer Karadağlı, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşması sırasındaki hareketleri tartışmalara neden olmuştu. İkilinin yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamalar da gündem oldu. Bu gelişemelerin ardından ise Karadağlı'nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu ertelendi.

Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "13 Ekim Çarşamba günü sanatçı Tamer Karadağlı'nın vakfımız yönetim kurulu üyeliği duyuru basın toplantısı sayın Karadağlı'nın gündeminin yoğunluğu kendi isteği doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tamer Karadağlı'nın vakıf şeref üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN