Ceyda Düvenci'nin 'şakasına' ÇGHB ekibinden tepki: En az konuşana ödül vereceğiz

Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu yaptığı Moon Life Ödül Töreni'nde, Çok Güzel Hareketler Bunlar (ÇGHB) ekibi ile yaşanan şaka krizi geceye damga vurdu. Düvenci'nin şaka yaptığını ifade ettiği "En az konuşana ödül vereceğiz" sözüne karşılık tüm ekip sadece, "O zaman iyi akşamlar diliyoruz, sağ olun." dedi.

Kıbrıs'ta düzenlenen Moon Life Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, geceye damga vuran bir espriyle gündeme oturdu. Çok Güzel Hareketler Bunlar (ÇGHB) ekibi, törende ödüllerini almak için sahneye çıktığında, Düvenci'nin "Ben sadece şunu söyleyeyim, en az konuşana ödül vereceğiz." demesi ekibin tepkisine yol açtı.

ceyda-duvenci.jpg

'İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUZ, SAĞ OLUN'

ÇGHB ekibinden Atılay Yılmaz, elinde mikrofonla konuşmaya hazırlanırken, Düvenci’nin sözlerine alındı ve "O zaman iyi akşamlar diliyoruz. Sağ olun." diyerek kısa ve net bir cevap verdi. Ekip üyeleri ise mikrofonu elden ele konuşmadan geçirdi.

cghb-ekibi.jpg

DÜVENCİ: BU KADAR EFEKTİF OLACAĞIMI BİLMİYORDUM

Düvenci, ekibin bu tepkisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Bu kadar efektif olacağımı hiç bilmiyordum. Olmaz olmaz. Şaka yaptım, olmaz öyle şey." dedi.

Ancak yaşanan gergin anlar, törenin unutulmazları arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN