Ceylan Ertem, Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylıktan çekildi

Ceylan Ertem, Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylıktan çekildi

Şarkıcı Ceylan Ertem Altın Kelebek Ödülleri'ndeki adaylığından çekildiğini açıkladı.

Ceylan Ertem, Altın Kelebek Ödülleri'ndeki adaylığından çekildiğini duyurdu. Ertem, çekilme gerekçesi olarak, "Hem hayat görüşüme, hem yıllardır oluşturmaya ve kollamaya çabaladığım duruşuma oldukça ters yapıda olduğunu bildiğimden, Hürriyet Gazetesinin (ve bu tür gerçekliği sisli olan yarışmaların) temsil ettikleri ve etmedikleri sebepleriyle, bir çok müzisyen arkadaşım ve sanatçı ustalarım gibi, bende çekiliyorum" dedi.

Ertem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

'En iyi şarkı, En iyi klip, En iyi kadın şarkıcı” gibi dallarda aday olduğumu öğrendiğim Altın Kelebek Ödüllerinden, hem hayat görüşüme, hem yıllardır oluşturmaya ve kollamaya çabaladığım duruşuma oldukça ters yapıda olduğunu bildiğimden, Hürriyet Gazetesinin (ve bu tür gerçekliği sisli olan yarışmaların) temsil ettikleri ve etmedikleri sebepleriyle, bir çok müzisyen arkadaşım ve sanatçı ustalarım gibi, bende çekiliyorum.

Magazin gazetecileri ödül töreninde aldığım ödülü tutuklu gazeteci dostlarıma adamıştım, derin sessizlik yaşanmış ardından bir çok köşe yazarı tarafından eleştirilmiştim. Benim değil, mevzu ile ilgili onların tüm gece ses vermeleri gerekirken, ses vereni topa tutmayı tercih etmişlerdi'

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN