Ceylan Ertem yaşadığı tacizi anlattı: Benim için cinsiyet değiştirdi

Ceylan Ertem yaşadığı tacizi anlattı: Benim için cinsiyet değiştirdi

Sanatçı Ceylan Ertem, bir dinleyicisinin kendisini 5 yıldır takip ve taciz ettiğini söyledi. Ertem, "Reddedildikten sonra cinsiyet değiştirdiğini ve bu değişimin benim için olduğunu yazdı. Adını en sevdiğim erkek isminden seçti" dedi

Aleyna Tilki ve Ezgi Mola'nın ardından sanatçı Ceylan Ertem'in de başı 'takıntılı hayranı'yla dertte. Koronavirüsle mücadele eden Ertem, hayranı olduğunu ifade eden bir kişi tarafından 5 yıldır takip edildiğini açıkladı. Yaşadıklarını twitter hesabından anlatan Ertem, "Şahıs reddedildikten sonra cinsiyet değiştirdiğini ve bu değişimin benim için olduğunu yazdı. Adını en sevdiğim erkek isminden seçti. Tedirgin oluyorum, yoruldum. Gerçekten kalbim hızla çarpıyor!" dedi

Taciz eden kişinin kendisine yakın olmak için yaşadığı şehre taşındığını dile getiren Ertem, son olarak restorandan evine sipariş vererek, kendisine gönderilen faturadan adresini öğrendiğini söyledi.

Konuyla alakalı Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Ceylan Ertem, bir kadın dinleyicisinin 5-6 yıl önce şehir fark etmeksizin bütün konserlerine gelmeye başladığını belirtti.

"HER YERDE TAKİP EDİLMEYE BAŞLANDIM"

"1 yıl içerisinde bu kadın dinleyicim bana olan hislerini yazmaya başladı." diyen Ertem, "Ben de bu ilişkinin asla bir dinleyici-müzisyen ilişkisinden öte olmayacağını kendisine net olarak belirttim. Sonra bir yere müzik dinlemeye gittiğimde bu kişi yan masada şarap içerken, tatile gittiğim şehirlerde yol kenarında dikilirken de gözüme çarpmaya başladı. İşin dozunu arttırdı ve her yerde takip edilmeye başlandım." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN