Cezaevindeki Bahar Candan'dan kötü haber! Avukatı açıkladı: "Cennete gitmek istiyorum"

Cezaevindeki Bahar Candan'dan kötü haber! Avukatı açıkladı: "Cennete gitmek istiyorum"

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Cezaevindeki Bahar Candan'dan kötü haber geldi! Candan kardeşlerin avukatı açıkladı: "Cennete gitmek istiyorum"

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında ‘suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlamalarıyla tutuklanarak gündeme gelmişti.

BAHAR CANDAN 37 KİLOYA DÜŞTÜ

Cezaevinde zor günler yaşayan Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın psikolojisi bozulmuş olduğu ve yemek yemeyi reddederek 37 kiloya kadar düştüğü öğrenildi.

Veysel amir” vurgununda yüzlerce yıl hapis cezası (Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de adı geçiyor) - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Cezaevinde bulunan Candan kardeşler, Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalıyorlar. Dilan Polat gibi cezaevinde psikolojik sorunlar yaşayan kardeşlerden Nihal Candan'ın durumu endişe verici boyuta ulaştı. Daha önce anoreksiya olduğunu açıklayan Nihal Candan, cezaevinde yemek yemeyi reddederek 37 kiloya kadar düştü. 'Anoreksiya nevroza' teşhisi konulan Nihal Candan'ın psikolojisinin de bozuk olduğu ve cezaevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

'CENNETE GİTMEK İSTİYORUM'

Kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, Nihal'in tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladığını ve bu durumun kalıcı bir hal aldığını belirterek "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" ifadelerini kullandı.

Nihal Candan'ın durumuna endişelenen annesi Umut Candan ile babası Hakan Candan, kızlarının acilen tedavi edilmesi gerektiğini belirterek, "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" diye konuştular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN