Çılgın Dondurmacı iki Rus turiste daha fazla dayanamadı yaptığıyla şok etti! Eşi sinirden çıldırdı: Camı çerçeveyi aşağı indirdi

Çılgın Dondurmacı iki Rus turiste daha fazla dayanamadı yaptığıyla şok etti! Eşi sinirden çıldırdı: Camı çerçeveyi aşağı indirdi

TikTok'ta çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Çılgın Dondurmacı yine gündeme bomba gibi düştü. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu kez sınırı çok aştı. İki genç Rus turistle dans eden Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla ağızları açık bıraktı. İki Rus'un arasında kendini kaybeden dondurmacı genç kızların kollarından tutup öyle bir şey yaptı ki eşi sinir küpüne döndü. Dükkanın camlarını aşağı indirdi.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı videolarıyla gündem olmaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer herkesi şoke etti. İki Rus turusitle tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı kendini bir anda sahneye attı. Kızlara erotik dansını sergileyen Çılgın Dondurmacı beklenmedik hareketleriyle ağızları açık bıraktı. Kollarından tuttuğu gibi... Eşi sinirden çıldırdı. Eline aldığı taşlarlar camı çerçeveyi indirdi. Bu kadarı da olamaz! Bakın Çılgın Dondurmacı iki genç Rus turistle neler yapmış?

GLOBAL BİR MARKA HALİNE GELDİ

Paylaştığı videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı artık global bir marka haline geldi. TikTok hesabı üzerinden videolar çeken Çılgın Dondurmacı'nın ünü tüm dünyaya yayılmış durumda. Dükkanına birçok turist gelen Çılgın Dondurmacı artık ne yapacağını şaşırmış durumda.

mfddfd.jpg

BU SEFER SINIR FİLAN TANIMADI

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı çok aştı. İki genç Rus turistle dans eden Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla herkesi şok etti. Video tam 3 milyon izlendi. Herkesin hayretler içerisinde izlediği videoya 'Nice video, very nice' yorumları yapıldı.

jndffd.jpg

KOLLARINDAN TUTTUĞU GİBİ...

İki Rus turistle tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı kıvrak hareketleriyle çevredekilerin ağızlarını açık bıraktı. Kadınlara çok fazla yaklaşan Çılgın Dondurmacı kadınların kollarından tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Herkes ne olduğunu şaşırdı.

nnfg.jpg

CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ

O anlar karşısında şok olan Çılgın Dondurmacı'nın eşi sinirden ne yapacağını şaşırdı. Çok fazla ileri giden Çılgın Dondurmacı eşinin gazabına uğradı. Eline aldığı taşlarla dükkanın camını çerçevesini indirdi.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

yeni-kmfdfd.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmfdfddf-29.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN