Çılgın Dondurmacı kıvrak müşterisini öyle bir oynattı ki! Görenler küçük dilini yuttu: Rüyama gelmesi için para bile veririm...

Çılgın Dondurmacı kıvrak müşterisini öyle bir oynattı ki! Görenler küçük dilini yuttu: Rüyama gelmesi için para bile veririm...

Sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla gündemden düşmeyen Çılgın Dondurmacı son videosuyla ağızları açık bıraktı. TikTok hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Çılgın Dondurmacı kadın müşterileriyle yaptığı dans figürleriyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Son paylaştığı videoda iç çamaşırsız müşterisi ile dans eden Çılgın Dondurmacı yaptığı hareketle ağızları açık bıraktı. İman filan kalmadı! Bakın Çılgın Dondurmacı kadın müşterisiyle neler yapmış?

TikTok'ta çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı sınırları aşmaya devam ediyor. Dans videolarıyla ünlenen ve yaptığı her hareketle olay olan Çılgın Dondurmacı son videosunda ağızları açık bıraktı. İç çamaşırsız kadın müşterisi ile birlikte dans eden Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı! Kadına öyle bir şey yaptı ki herkes şaştı kaldı. İzleyenler küçük dilini yuttu. İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündeme bomba gibi düşen o videosu...

ELEŞTİRİLERE RAĞMEN DURMAK BİLMİYOR

Dondurma tezgahının önünde videolar çeken Çılgın Dondurmacı gündemden düşmek bilmiyor. Güzel fizikli kadın müşterileriyle dans videoları çeken Çılgın Dondurmacı ne kadar çok izlense de bazı kullanıcılar tarafından eleştirilmekte. Özellikle genellikle kadın müşterileriyle dans etmeyi tercih eden Çılgın Dondurmacı bu konuda eleştirilmekte.

k55454-27.jpg

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Çılgın Dondurmacı son videosunu paylaştı. Görenlerin ağzı açık kaldı. İç çamaşırsız kadın müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı gündeme bomba gibi düştü. Daracık pantolonuyla dans eden Çılgın Dondurmacı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

DAR PANTOLONA RAĞMEN...

Kadının daracık üstüne rağmen dans etmesi çevredekilerin küçük dilini yutturdu. Çılgın Dondurmacı'nın kadınla birlikte heyecanla dans etmesi tepkilere neden oldu.

k43434-19.jpg

"RÜYAMA GELMESİ İÇİN 5 BİN LİRA VERİRİM"

Videoyu izleyenler hayrete düşerken peş peşe yorumlar yapıldı. Dikkat çeken yorumlar ise şöyle; "Rüyama gelmesi için bile 5 bin lira veririm yemin ederim"

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

TikTok ve ek olarak da Youtube üzerinde yayınlanan videolarla fenomen haline Çılgın Dondurmacı hakkında çok sayıda konu araştırılıyor. "Çılgın Dondurmacı kimdir?" sorusuna cevap arayanların sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Çılgın Dondurmacı olarak TikTok'ta ün yapan kişinin gerçek adının Mehmet Dinç olduğu öğrenildi.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NERDE?

Mehmet Dinç tarafından işletilen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğu merak ediliyor. Çılgın Dondurmacı isimli dükkan, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Antalya şehir merkezine 12 km mesafede yer alan Çılgın Dondurmacı'nın Akkapark AVM önünde müşterilerine hizmet veriyor.

k45554-2.jpg

Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç, ayrıca Kalbimsin şarkısı ile son günlerde sosyal medyada büyük beğeni kazandı.

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜNLENDİ?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak edilen konular arasında. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç (Çılgın Dondurmacı), Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurma satan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN