Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını! Hamile kadının zorla kolundan tutup... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, eşin görmesin!

Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını! Hamile kadının zorla kolundan tutup... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, eşin görmesin!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerin başında gelen Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, çektiği videolar ile gündemden düşmek bilmiyor. Genellikle kadın müşterileri ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son videosunda ortalığı kasıp kavurdu. Hamile kadının zorla kolundan tutup... İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını! Eşin sakın bunları görmesin.

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile sahalara geri döndü. Uzun süredir paylaşımda bulunmayan Çılgın Dondurmacı, ortalığı kasıp kavurdu. Hamile kadınla yaptıkları herkesi şoke etti. Çılgın Dondurmacı sınırı bu kez fena aştı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Eşin sakın bunları görmesin. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekoru kıran videosu...

BU KEZ SINIRI FENA AŞTI

Dans videoları ile sık sık eleştirilen Çılgın Dondurmacı, son videosuyla ortalığı kasıp kavurdu. Dükkanına gelen müşteriler ile 'Kalbimsin' şarkısıyla dans eden ve o anları TikTok'ta paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı. İzleyenler ağzı açık kaldı. Bu kadarı da çok fazla.

jhjhj-8.jpg

HAMİLE FİLAN DİNLEMEDİ!

Son videosunda hamile kadınla dans eden Çılgın Dondurmacı, kıvrak dansıyla herkesi şoke etti. Kadının dansına karşı koyamayan Çılgın Dondurmacı, yine yaptı yapacağını. Çevredekiler o anları hayretler içinde izledi. Bir rahat dur be adam!

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ...

Kadının kıvrak dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, müşterisinin kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. O anları izleyen sosyal medya kullanıcı ise dondurmacıya tepki gösterdi. Gelen bazı yorumlarda "Şu rezilliğe bak Allah ıslah etsin" denildi.

hghghg-2023-05-26t105558-497.jpg

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

hhgh.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN