Çılgın Dondurmacı'nın Transparan Giyen Kadın Müşterisiyle Dansı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Bu Kadar Olmaz...

Çılgın Dondurmacı'nın Transparan Giyen Kadın Müşterisiyle Dansı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Bu Kadar Olmaz...

TikTok'ta çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, dans videolarıyla sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor. Danslarıyla ilgi çeken Çılgın Dondurmacı kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı ve Türkiye'nin en çok konuştuğu dondurmacısı haline geldi. Çılgın Dondurmacı'nın son videosu ise gündem oldu. Sahneye aldığı kadının üstünü görenler şok oldu. İşte o video...

Sosyal medya platformlarında çektiği videolar ile kısa sürede tanınan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, yine gündemde. Antalya'da dondurma dükkanı işleten Mehmet Dinç, kadın müşterileriyle yaptığı ilginç danslarla TikTok'u adeta sallıyor. Kadınlarının giydiği elbiseler ve dansları herkesin ağzını açık bırakıyor. Kanalında video paylaşan Çılgın Dondurmacı yine gündeme bomba gibi düştü. Kadının giydiği elbise ile dansları dondurmacıyı baştan çıkardı. Çılgın Dondurmacı o anlarda ne yapacağını şaşırarak kaçmaya çalıştı. İşte o video...

KULLANICILAR TARAFINDAN ELEŞTİRİLİYOR

TikTok, YouTube ve Instagram gibi platformlarda video içerik üreten Çılgın Dondurmacı, dansları ve videoda oynattığı kadınlarla takipçilerinin hedefinde. Sürekli olarak kadın müşterilerle video çeken dondurmacı yaptığı danslarla yuh dedirttiriyor. Özellikle kadınların giyim tarzları herkesin ağzını açık bırakıyor. Kullanıcılar ise kadınların açık giyim tarzlarını ve danslarını hedef alarak dondurmacıyı eleştiriyorlar.

a3-64.jpg

MİNİ ELBİSESİYLE SAHNEDE ŞOV YAPTI

Öte yandan Çılgın Dondurmacı'nın YouTube kanalından yayınladığı önceki videoda yer alan pembe elbiseli kadının dansı herkes tarafından tam not almıştı. Mini elbisesiyle sahneyi terleten kadının özgüvenli dansı herkes tarafından alkışlanmıştı.

a2-94.jpg

DONDURMACI ŞAŞIRARAK İZLEDİ

Kadının ardından sahneye çıkan ince beyaz transparan giyen başka bir kadın dondurmacıyı çıldırttı. Kadının dansı ve giyinişi herkesin ağzını açık bıraktı. Donudrmacının şaşkın bakışları da gözlerden kaçmadı.

a7-13.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Kadının dans figürleri kullanıcılar tarafından eleştirilirken videoya binlerce yorum geldi. Çoğu kullanıcı 'Bu nasıl dans? Amaç ne?' gibi eleştiriler geldi. Sosyal medya adeta ikiye bölündü.

a5-25.jpg

NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

BEĞENMEYENLER TARAFINDAN ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok kariyeriyle başlayan ve diğer platformlarda da video çekmeye başlayan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bazen eleştirilerin hedefinde olabiliyor. Özellikle videolarda kullandığı kadınların açık giyinmeleri ve dans figürleri takipçileri tarafından eleştiri konusu oluyor. Ancak dondurmacı video çekimlerine ara vermeden devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN