Çılgın Dondurmacı'yı hiç böyle görmediniz! Kadın müşterisine öyle bir şey yaptı ki... Görenler çıldırdı, eşin sakın görmesin!

Çılgın Dondurmacı'yı hiç böyle görmediniz! Kadın müşterisine öyle bir şey yaptı ki... Görenler çıldırdı, eşin sakın görmesin!

TikTok'ta çektiği dans videoları ile adından sıkça söz ettiren Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, yeni videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Uzun süredir paylaşımda bulunmayan Çılgın Dondurmacı fırtına gibi geri döndü. Çılgın Dondurmacı'yı hiç böyle görmdeniz! Kadın müşterisine öyle bir şey yaptı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı. Görenler çıldırdı, eşin sakın görmesin! İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekorları kıran o videosu...

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ve her hareketiyle olay olan Çılgın Dondurmacı, sahalara geri döndü. Uzun süredir paylaşımda bulunmayan Çılgın Dondurmacı bu sefer ortalığı kasıp kavurdu. Çektiği dans videoları ile izlenme rekorları kıran dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı. Çılgın Dondurmacı'yı hiç böyle görmediniz! Kadın müşterisinin kalça dansını görünce çıldırdı. Müşterisine öyle bir şey yaptı ki... Görenlerin ağzı açık kaldı. Eşin bunu sakın göremesin!

ÇILGIN DONRUMACI'YI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Antalya'da bulunan dondurma dükkanında harikalar yaratan Çılgın Dondurmacı, çektiği videolar ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı, yeni videosunu paylaştı.

hghghgh-36.jpg

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı son videosunda derin dekolteli kıyafet giyen kadın müşterisiyle ortalığı kasıp kavurdu. Kadının kıvrak dansı akılları baştan aldı. Dondurmacı daha fazla dayanamadı.

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ... EŞİN BUNU SAKIN GÖRMESİN!

Kadının kıvrak dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, müşterisinin kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. O anları izleyen çevredekiler ise şok geçirdi. Eşin bunu sakın görmesin!

hghghg-2023-06-16t134627-363.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

hjhjjhjh-10.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN