Çılgın Dondurmacu iki Rus turistle öyle bir basıldı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Eşi sinirden küplere bindi: Aldığı sopayla...

Çılgın Dondurmacu iki Rus turistle öyle bir basıldı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Eşi sinirden küplere bindi: Aldığı sopayla...

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. Dükkanına gelen kadın müşterileriyle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı iyice aştı. Dondurma yemeye gelen iki Rus turist kadınla dans eden Çılgın Dondurmacı kendini tutamadı. Kadınların kolundan tutarak arka tarafa götüren Çılgın Dondurmacı herkesi şok etti. Eşi kadınlarla birlikte bastı! İşte Çılgın Dondurmacı'nın yakalandığı videosu...

Çektiği dans videolarıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'yı tutabilene aşk olsun. Dükkanına gelen müşterileriyle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı herkesi şoke etti. Genellikle kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer fena yakalandı. Dükkanına gelen iki Rus genç kızla dans eden Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla ağızları açık bıraktı. Daha fazla dayanamayan dondurmacı kızların kolların kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. O anda olanlar oldu. Eşi Çılgın Dondurmacı'yı kızlarla öyle bir bastı ki yer yerinden oynadı. Pes artık be! Bakın Çılgın Dondurmacı iki Rus turistle neler yapmış?

KISA SÜREDE 3 MİLYON İZLENDİ

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. TikTok hesabından dans videoları paylaşan ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı son videosuyla trendi altüst etti. Attığı video kısa sürede tam 3 milyon izlendi. Rus turistlerle erotik dansı ağızları açık bıraktı.

jndd.jpg

DAYANAMADI KOLLARINDAN TUTTUĞU GİBİ...

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı iki genç Rus turistle yaptığı erotik dansıyla gündeme bomba gibi düştü. Kendini kaybeden Çılgın Dondurmacı iki Rus turisti kollarından tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Bu kadarı da pes artık!

kmffdfd-10.jpg

RUS TURİSTLERLE BASTI

Çılgın Dondurmacı'nın iki Rus kadınla dansını gören eşi sinirden çıldırdı. Sinirden ne yapacağını şaşıran eş arka tarafa koşarak Çılgın Dondurmacı'yı iki Rus turistle bastı. Karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Eline aldığı her şeyi fırlattı.

kmfdfddf-26.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

kmgfgfgf-18.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmdfdffd-2.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN